Μαξίμου: Μας κουνάει το δάχτυλο το κόμμα των «αναψυκτηρίων»

Μαξίμου: Μας κουνάει το δάχτυλο το κόμμα των «αναψυκτηρίων»

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση στην κριτική που της ασκεί η ΝΔ για την τραγωδία στο Μάτι

Επίθεση στη ΝΔ για την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση και για την διαχρονική στάση της έναντι των χαρακτηρισμών δασικών εκτάσεων, εξαπολύει σε γραπτή του ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Η ΝΔ δείχνει σήμερα το πραγματικό της πρόσωπο» αναφέρει και προσθέτει ότι «ξέρει να φωνάζει, αλλά όταν έρχεται η ώρα των έργων, των μεταρρυθμίσεων και της αποφασιστικότητας, αποδεικνύεται ότι είναι αναπόσπαστο κομμάτι το παλαιού πολιτικού συστήματος. Επιδίδεται σε φτηνούς αντιπερισπασμούς, ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι το κόμμα της πελατείας, των ρουσφετιών, και της αυθαιρεσίας».

συνεχίζει δε τονίζοντας, ότι «δεν μπορεί λοιπόν, το κόμμα των "αναψυκτηρίων" και των καταπατητών, το κόμμα που αποκαλεί "ηλίθια" την πρακτική χαρακτηρισμού δασικών εκτάσεων, να μας κουνάει το δάχτυλο αποκαλύπτοντας δήθεν έγγραφα "φωτιά"». Καταλήγοντας αναφέρει, ότι «καλά θα κάνει η ΝΔ, να στηρίξει και στην πράξη τη χθεσινή νομοθετική πρωτοβουλία και να μην υπονομεύει σε κάθε βήμα της την προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας».