ΣΥΡΙΖΑ: Η Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει

ΣΥΡΙΖΑ: Η Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει

«Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές»

Αιχμές κατά της Ντόρας Μπακογιάννη αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς. «Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει. Έξαλλου η δήλωση της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Τουρκία...» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, σε δηλώσεις της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε επιστρέψει από την πρώτη στιγμή τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στην χώρα μας με ελικόπτερο μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Η κ. Μπακογιάννη βάζει στη ζυγαριά ανθρώπινες ζωές.

Οι 8 πραξικοπηματίες δεν πρέπει να απελαθούν γιατί δεν θα έχουν δίκαιη δίκη. Οι 9 Τούρκοι συλληφθέντες πρέπει να απελαθούν γιατί για αυτούς θα υπάρχει δίκαιη δίκη, αποφάσισε η κ. Μπακογιάννη προεξοφλώντας αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί η κ. Μπακογιάννη ζητά πράγματα που ούτε η Τουρκία δεν έχει θέσει. Έξαλλου η δήλωση της έρχεται λίγες μέρες μετά την επίσκεψη της στην Τουρκία...»

 

1
σχόλιο
  1. avatar Βόρειος

    Η Μπακογιάννη δεν ζήτησε την απέλαση των 8 αξιωματικών αλλά των 9 τρομοκρατών (μάλλον Κούρδων) που δεν σεβάστηκαν την φιλοξενία που τους προσφέρει η Ελλάδα και θα προσπαθούσαν μέσω της δολοφονίας του Ερντογάν να εμπλέξουν και την χώρα μας σε πιο επικίνδυνες καταστασεις. Όπως ορθά είπε οι 9 τρομοκράτες είναι για τους Τούρκους ότι και ο Κουφοντινας για εμάς. Η κυβέρνηση όμως είναι αλληλέγγυα στον ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ, άρα γιατί όχι και στους Κούρδους τρομοκράτες;;;

Παρακαλούμε περιμένετε ...