ΝΔ: Η κυβέρνηση απεκατέστησε άμεσα Αντωνοπούλου και Ζουράρι

ΝΔ: Η κυβέρνηση απεκατέστησε άμεσα Αντωνοπούλου και Ζουράρι

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για «βόλεμα» των δύο πρώην κυβερνητικών στελεχών

Για κατάρρευση του επιχειρήματος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ περί «ηθικού πλεονεκτήματος» της έναντι των προηγούμενων κυβερνήσεων κάνει λόγο η ΝΔ, με αφορμή τον διορισμό της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου στον ΟΟΣΑ και του πρώην υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι ως αντιπροέδρου της Βουλής.

«Δεν πέρασε λίγος καιρός που έμεινε η κ. Αντωνοπούλου χωρίς επίδομα στέγασης και η κυβέρνηση φρόντισε να την αποκαταστήσει διορίζοντάς την ως εκπρόσωπο της χώρας μας στον ΟΟΣΑ, όπου θα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο μισθό και ακόμη μεγαλύτερο επίδομα στέγασης», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Συνεχίζει δε αναφέροντας ότι «ο κ. Ζουράρις ο οποίος εκδιώχθηκε από υφυπουργός Παιδείας, επειδή χυδαιολογούσε κατά οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων, αποκαθίσταται ως αντιπρόεδρος της Βουλής, προφανώς για να συντονίζει καλύτερα την "κερκίδα" των βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Καταλήγοντας η Πειραιώς σχολιάζει, ότι «άνθρωποι που κρίθηκαν ακατάλληλοι να παραμείνουν στην κυβέρνηση για ηθικούς λόγους, εντός ολίγων μηνών όχι μόνον κρίνονται κατάλληλοι, αλλά επιβραβεύονται με άλλες αξιοζήλευτες θέσεις. Με δυο λέξεις: Mας ταράξατε στο ηθικό πλεονέκτημα...».