Τζανακόπουλος: Ο κ. Χατζηδάκης θύμωσε με την αλήθεια

Τζανακόπουλος: Ο κ. Χατζηδάκης θύμωσε με την αλήθεια

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλεσε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα

«Το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί» τόνισε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, καλώντας τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη να συμβιβαστεί με αυτό το γεγονός και τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα.

Σχολιάζοντας την αντίδραση και τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ νωρίτερα στη Βουλή απαντώντας στον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιέρ Μοσκοβισί, ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι «παρακολουθήσαμε πριν από λίγη ώρα τον κ. Χατζηδάκη να θυμώνει στο ελληνικό κοινοβούλιο με τον Ευρωπαίο Επίτροπο κ. Μοσκοβισί» για να τονίσει ότι «ο κ. Χατζηδάκης όμως στην πραγματικότητα θύμωσε με την αλήθεια, θύμωσε με το γεγονός, ότι ο κ. Μοσκοβισί είπε το αυτονόητο: Δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο, ότι η Ελλάδα πέτυχε μια πολύ θετική συμφωνία για το ελληνικό χρέος, η οποία το καθιστά πλέον βιώσιμο».

Επιπλέον, σημείωσε ότι ο κ. Χατζηδάκης «θύμωσε όμως και με το γεγονός ότι η μεταμνημονιακή παρακολούθηση δεν θα γίνεται πλέον στη βάση των μέσων, αλλά στη βάση των στόχων, ως προς τους οποίους θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης». «Ο κ. Χατζηδάκης» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος «αντί να θυμώνει, θα πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί και να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα».