Εκλογές ζητά η αντιπολίτευση μετά το τελεσίγραφο «180 ή δημοψήφισμα» του Καμμένου

Εκλογές ζητά η αντιπολίτευση μετά το τελεσίγραφο «180 ή δημοψήφισμα» του Καμμένου

Αντιδράσεις μετά την δήλωση του υπουργού Άμυνας ότι θα αποσύρει την στήριξη στην κυβέρνηση

Να ορίσει ημερομηνία εκλογών ζητούν από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά το τελεσίγραφο που ουσιαστικά έδωσε ο Πάνος Καμμένος για τη συμφωνία με τα Σκόπια που υπεγράφη στις Πρέσπες, λέγοντας ότι αν η συμφωνία δεν ψηφιστεί στη Βουλή με πλειοψηφία τουλάχιστον 180 βουλευτών ή δεν τεθεί σε δημοψήφισμα, θα αποσύρει τη στήριξη από την κυβέρνηση και θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

«Χθες είπα ότι ο κ. Τσίπρας είναι πρωθυπουργός υπό προθεσμία. Η θλιβερή σημερινή εμφάνιση του συγκυβερνήτη του κ. Καμμένου με επιβεβαίωσε απόλυτα. Το μόνο που απομένει στον κ. Τσίπρα είναι να ορίσει την ημερομηνία των εκλογών» αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχόλιό του στο Twitter, σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου.

«H νέα κυβερνητική φαρσοκωμωδία εκθέτει τη χώρα. Όλα για την καρέκλα. Προχθές είπα ότι η κυβέρνηση είναι υπό προθεσμία. Σήμερα το ερώτημα είναι: Yπάρχει κυβέρνηση;» αναφέρει η Φ. Γεννηματά, σε σχόλιό της στο Twitter, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Άμυνας Π. Καμμένου.