ΝΔ: Η κυβέρνηση χρήζει ψυχιατρική παρέμβαση

ΝΔ: Η κυβέρνηση χρήζει ψυχιατρική παρέμβαση

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για την απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο γραφείο του κ. Κατσίκη

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος σχολιάζοντας την απόπειρα εισβολής κουκουλοφόρων στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κωνσταντίνου Κατσίκη, για την οποία ανέλαβε την ευθύνη ο Ρουβίκωνας, επέρριψε ευθύνες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς κάνει λόγο για «παραληρήματα αυτής της κυβέρνησης», τα οποία όπως αναφέρει «χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού». Καταλήγει δε σχολιάζοντας δεικτικά, ότι «το μόνο που απομένει να καταγγείλει ο καταρρέων κυβερνητικός θίασος, είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης κρύβεται και πίσω από τον Ρουβίκωνα».

Μητσοτάκης: Παντελώς γραφικά τα σενάρια που εξυφαίνονται

«Όχι απλά ανυπόστατα, αλλά παντελώς γραφικά» χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το Βερολίνο «τα σενάρια, τα οποία εξυφαίνονται, ότι η ΝΔ είναι πίσω από όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία, η οποία φυλλορροεί για λόγους οι οποίοι είναι απολύτως κατανοητοί σε όποιον παρακολουθεί τα ελληνικά τεκταινόμενα».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε, ότι «αν κάποιοι θέλουν να γυρίσουν τη συζήτηση στο τι έγινε το 1965», ο ίδιος επιμένει να μιλάει για την Ελλάδα του 2025 και την Ελλάδα του 2030. «Όλοι μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να ερμηνεύσουν μία κυβέρνηση σε απόλυτο πανικό, η οποία καταρρέει πολιτικά και κοινωνικά και έχει πάψει να έχει οποιοδήποτε ουσιαστικό έρεισμα στην ελληνική κοινωνία» πρόσθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και επανέλαβε το αίτημά του για εκλογές το συντομότερο δυνατό.