ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Τζάμπα μαγκιές από έναν πολιτικό απατεώνα

ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Τζάμπα μαγκιές από έναν πολιτικό απατεώνα

Προκαλεί τον πρόεδρο της ΝΔ να δηλώσει ότι δεν θα τηρήσει τη συμφωνία, εάν εκλεγεί πρωθυπουργός

Επίθεση με σκληρές εκφράσεις εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του για τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την παρουσία του τελευταίου και τις δηλώσεις του για τη συμφωνία με τα Σκόπια στις εκδηλώσεις για τη Μάχη του Κιλκίς.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης, ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει -αν ο ίδιος γίνει ποτέ πρωθυπουργός- τη συμφωνία, που θα ψηφιστεί στη Βουλή». Καταλήγει δε αναφέροντας, ότι «όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση από έναν πολιτικό απατεώνα».

ΝΔ: Αν τολμούν Τσίπρας και Καμμένος ας κάνουν εκλογές εδώ και τώρα

Η ΝΔ σήκωσε το «γάντι» της επίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Κυριάκο Μητσοτάκη και υιοθετώντας εξίσου σκληρή γλώσσα αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ότι «δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος».

Η Πειραιώς συμπληρώνει δε, ότι «και οι δυο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι' αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές. Αν τολμούν ας τις κάνουν εδώ και τώρα, για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους».

Παπαδημούλης: Όσκαρ αναξιοπιστίας στον Μητσοτάκη για το Μακεδονικό

«Για "όσκαρ αναξιοπιστίας" πάει η θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το Μακεδονικό», αναφέρει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ γράφει συγκεκριμένα: «Η θέση του @kmitsotakis για το Μακεδονικό πάει για όσκαρ αναξιοπιστίας. "Αν η συμφωνία έλθει για κύρωση στη Βουλή, θα καταψηφίσουμε". Αν έλθει όμως στη Βουλή με κυβέρνηση ΝΔ, θα την κυρώσουν, όπως λένε στους έξω ή όχι, όπως λένε στους μέσα; Καθαρές κουβέντες κι όχι παπατζηλήκια!».