Λεβέντης: Είμαι κατά μιας σύνθετης ονομασίας για το Σκοπιανό

Λεβέντης: Είμαι κατά μιας σύνθετης ονομασίας για το Σκοπιανό

«Η κυβέρνηση αγνοεί τους πάντες και κάνει του κεφαλιού της»

«Τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της 6ης Ιουνίου στην Πέλλα», γνωστοποίησε με ανακοίνωση του κόμματός του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης καλώντας, ταυτόχρονα, και «όλους τους φίλους και τα μέλη της να προσέλθουν στα συλλαλητήρια στις πόλεις που αυτά πραγματοποιούνται».

Επίσης, στην ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων αναφέρει: «Θεωρούμε ότι η εντύπωση που δίνει η Κυβέρνηση, ότι οι διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια κόλλησαν, είναι παραπλανητική. Η συμφωνία είναι έτοιμη, απλά η Κυβέρνηση προσπαθεί να δώσει την εντύπωση ότι διαπραγματεύεται σκληρά και ότι εκείνη που θα υποχωρήσει είναι η πλευρά των Σκοπίων. Όμως τα Σκόπια παίρνοντας το "Μακεδονία" παίρνουν τα πάντα και οι δήθεν υποχωρήσεις των Σκοπίων γίνονται για το θεαθήναι».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, όπως είπε στο «Καλημέρα Ελλάδα» δεν θα είναι ομιλητής στο συλλαλητήριο. Πάω σαν Έλληνας που με καλεί η Μακεδονία, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Σχετικά με τις διαπραγματεύσεις ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε ασυνάρτητα τα επιχειρήματα της κυβέρνησης και την κατηγόρησε ότι «αγνοεί τους πάντες και κάνει του κεφαλιού της». «Πάνε να καταστρέψουν την χώρα», σημείωσε και ξεκαθάρισε ότι είναι κατά μιας σύνθετης ονομασίας για το Σκοπιανό.

Παράλληλα, είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα στριμώξει την ΝΔ και θα φέρει στην Βουλή την πρόταση που είχε κάνει ο Κώστας Καραμανλής το 2008, ενώ όπως είπε θεωρεί ότι η συμφωνία με τα Σκόπια έχει ήδη γίνει.

«Οι Σκοπιανοί θα κάνουν τα πάντα γιατί παίρνουν αυτό που θέλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.