Κοντονής: Ηχηρή απάντηση δικαστικών λειτουργών σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

Κοντονής: Ηχηρή απάντηση δικαστικών λειτουργών σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ

«Αν θέλουν ας τη μελετήσουν, για να μην εκτεθούν για άλλη μια φορά»

Ως «ηχηρή απάντηση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι προσπάθησαν χθες μέσω της παραίτησης του κ. Νικολάου Σακελλαρίου από τη θέση του Προέδρου του ΣτΕ, να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της Κυβέρνησης» ερμηνεύει ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής την ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Αν θέλουν ας τη μελετήσουν, για να μην εκτεθούν για άλλη μια φορά» υπογραμμίζει ο υπουργός στην ανακοίνωση του απευθυνόμενος στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανακοίνωση του το Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας  κατηγορεί   εμμέσως πλην σαφώς τον μέχρι χθες πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου για απόπειρα επηρεασμού των δικαστών στις εκκρεμείς διασκέψεις αλλά και για «φυγομαχία».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του υπουργού έχει ως εξής:

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Σταύρος Κοντονής προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας αποτελεί ηχηρή απάντηση στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι προσπάθησαν χθες μέσω της παραίτησης του κ. Νικολάου Σακελλαρίου από τη θέση του Προέδρου του ΣτΕ, να δημιουργήσουν κλίμα εις βάρος της Κυβέρνησης. Αν θέλουν ας τη μελετήσουν, για να μην εκτεθούν για άλλη μια φορά».