Συμφώνησαν για κοινή γραμμή στη Βουλή Γεννηματά και Θεοδωράκης

Συμφώνησαν για κοινή γραμμή στη Βουλή Γεννηματά και Θεοδωράκης

Σε πολύ καλό κλίμα η συνάντηση της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής με τον επικεφαλής του Ποταμιού

Σε συντονισμό των κοινοβουλευτικών ομάδων της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού στις επικείμενες κοινοβουλευτικές μάχες, τις επόμενες μέρες, συμφώνησαν η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης που συναντήθηκαν το μεσημέρι σε πολύ καλό κλίμα, όπως ανέφεραν συνεργάτες των δύο αρχηγών.

Οι Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης συμφώνησαν στην κοινή στάση που θα τηρήσουν για τον εκλογικό νόμο που προτείνει η κυβέρνηση και στη στήριξη της κοινής αντιπρότασης που διαμορφώθηκε ανάμεσα σε στελέχη και βουλευτές των δύο κομμάτων.

Επίσης, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, καθόρισαν την κοινή γραμμή των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων στη συζήτηση για τα πορίσματα της NOVARTIS, τη Παρασκευή, και την προ ημερησίας διάταξεως συζήτηση, που έχει ζητήσει η Φώφη Γεννηματά, και θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη.

Η συνάντηση της κ. Γεννηματά και του κ. Θεοδωράκη σηματοδοτεί την αναθέρμανση του κλίματος, που είχε «παγώσει» μεταξύ των δύο, μετά την πρωτοβουλία της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής να ζητήσει άμεσα εκλογές, κίνηση με την οποία ο Σταύρος Θεοδωράκης και στελέχη του Ποταμιού διαφώνησαν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...