«Όταν εμείς κτίζαμε ναούς εσείς μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές»

«Όταν εμείς κτίζαμε ναούς εσείς μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές»

Η ΝΔ «ξέθαψε» παλιά ανάρτηση του νέου επικεφαλής του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού

Μία ανάρτηση του νέου προέδρου του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού, Χριστόδουλου Πρωτοπαππά, στο Facebook πριν από δύο χρόνια σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας πως αποτελεί ένα χαρακτηριστικό δείγμα από το δημόσιο λόγο του.

Η ανάρτηση με φωτογραφίες του στο Σούνιο, σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε την εξής λεζάντα: «Η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο».

«Πρόκειται για τον κ. Χριστόδουλο Πρωτοπαπά που επελέγη για την θέση του ακαδημαϊκού κ. Σταμάτη Κριμιζή ο οποίος, ως γνωστόν, παραιτήθηκε χθες, καταγγέλλοντας τον αδιαφανή τρόπο λειτουργίας του νέου Οργανισμού.

Υ.Γ. Προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση οι απόψεις του κ. Πρωτοπαπά, καθώς μέχρι στιγμής κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν έχει υποστηρίξει ότι ψεκάζουν και στο Διάστημα», σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.