Αμανατίδης: Προασπίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Αμανατίδης: Προασπίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Η ομόνοια και η ομοψυχία είναι εχέγγυο υπεράσπισης των δικαίων της χώρας μας τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών

«Επιδιώκουμε την ειρήνη, την ασφάλεια, τη σταθερότητα και το διάλογο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε αποτελεσματικά να προασπίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα», τόνισε στη δήλωσή του στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης.

«Διττός ο συμβολισμός της σημερινής ημέρας, με την κήρυξη του ηρωικού αγώνα της εθνικής ανεξαρτησίας και με το χαρμόσυνο μήνυμα του Ευαγγελισμού. Σήμερα γονατίζουμε μπροστά στους ήρωές μας. Φωτίζουμε την ορμή τους, συνεχίζουμε το έργο τους και παραδίνουμε την εντολή στη νέα γενιά να μας ξεπεράσει», υπογράμμισε ο υφυπουργός Εξωτερικών.

Πρόσθεσε δε, ότι «τα μηνύματα της εθνικής επετείου παραμένουν επίκαιρα. Επιδιώκουμε την ειρήνη, την ασφάλεια, τη σταθερότητα και το διάλογο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι και μπορούμε αποτελεσματικά να προασπίζουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Η ομόνοια και η ομοψυχία είναι εχέγγυο υπεράσπισης των δικαίων της χώρας μας. Ταυτόχρονα, ενισχύει την προσπάθεια της πατρίδας μας για την οικοδόμηση της νέας Ελλάδας. Χρόνια πολλά σε όλους και όλες».