Επ. Κεφαλαιαγοράς: “Ναι” στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής

Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο αφορά στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας, ενέκρινε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Το ενημερωτικό δελτίο της ΕΤΕ αναφερόταν στη δημόσια προσφορά μετοχών της με αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, καθώς και στην εισαγωγή των παραστατικών τίτλων δικαιωμάτων κτήσεως κοινών μετοχών μετά ψήφου (warrants) της στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Ακόμα, κατά τη συνεδρίασή της η Επιτροπή:

- Ενέκρινε αίτημα της εταιρίας “P&P Water Holdings (Greece) Α.Ε.”, το οποίο αφορά την άσκηςη του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των υπολοίπων μετοχών της εταιρίας “EURODRIP Α.Ε.”, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.

- Ενέκρινε αίτημα της εταιρίας “COCA-COLA HBC AG”, το οποίο αφορά την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των υπολοίπων μετοχών της εταιρίας “COCA-COLA ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΕΩΝ A.Ε.”, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.