Στον έλεγχο του Σπ. Θεοδωρόπουλου της Chipita περνούν και τα αλλαντικά ΒΙΚΗ

Στον έλεγχο του Σπ. Θεοδωρόπουλου της Chipita περνούν και τα αλλαντικά ΒΙΚΗ

Αποφασισμένος να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκεκριμένο κλάδο ο ισχυρός άνδρας της εταιρείας τροφίμων

Την εξαγορά της εταιρείας «ΒΙΚΗ» και την είσοδο της «Chipita» στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών προανήγγειλε ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος στη γενική συνέλευση της εταιρείας «Νίκας», η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με την ολοκλήρωση - και τυπικά - της διαδικασίας εισόδου στη Νίκας, καθώς μεταξύ άλλων εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Αποφασισμένος να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο συγκεκριμένο κλάδο, ο κύριος Θεοδωρόπουλος, έδωσε το στίγμα της επιχειρηματικής στρατηγικής τουμ  και ανέλυσε πώς σκοπεύει να κινηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα. Ας σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ενέργεια και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε εξέλιξη τον τελευταίο ένα χρόνο άλλοτε πιο έντοντες και άλλοτε σε ύφεση.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε πολύμηνη διακοπή ενός και πλέον έτους από τις τελευταίες διαπραγματεύσεις, όταν ακόμα στο παιχνίδι εξαγοράς της ΝΙΚΑΣ βρισκόταν και η IMPALA του Δημήτρη Βιτζηλαίου.

Όπως τόνισε ο κύριος Θεοδωρόπουλος, ο λόγος για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία, είναι ο υψηλός δανεισμός που εμφανίζει η εταιρεία της οικογένειας Παπαγιάννη, γεγονός το οποίο μεταξύ άλλων επικαλέστηκε ο ισχυρός άνδρας της Chipita .