Πιο αποδοτικό μπαρ ή εστιατόριο σε 4 βήματα

Πώς μπορείτε να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας και να κερδίσετε από αυτή;

Ο χρόνος είναι χρήμα και μέσα σε αυτή την περίοδο κρίσης τα μπαρ και τα εστιατόρια πρέπει να κρατούν ένα σταθερό ρυθμό αποδοτικότητας για να μπορούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Πώς μπορείτε, λοιπόν, να αυξήσετε την αποδοτικότητά σας και να κερδίσετε από αυτή;

Αναπτύξτε ένα σαφές πλάνο και ένα κώδικα επικοινωνίας με τους εργαζομένους σας

Καλό θα ήταν να έχετε ένα ημερήσιο πρόγραμμα και να το τηρείτε όλοι. Από την αρχή της εβδομάδας φτιάξτε ένα πλάνο με τις αρμοδιότητες των υπαλλήλων σας, μοιραστείτε τις μαζί τους. Η οργάνωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αποδοτικότητα οποιαδήποτε επιχείρησης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr