Cloudbiz: Είσοδος στην αγορά του Κοσσόβου

Τον εμπορικό σχεδιασμό της Viva Fresh, της μεγαλύτερης αλυσίδας λιανικών καταστημάτων στο Κόσσοβο πραγματοποίησε η Cloudbiz σε συνεργασία με την ADPS (θυγατρική εταιρία της Inform στην Αλβανία).

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, με βάση τις ανάγκες της αλυσίδας Viva Fresh, η Cloudbiz πραγματοποίησε τον εμπορικό σχεδιασμό ενός προγράμματος επιβράβευσης πελατών, σύμφωνα με τις διεθνείς βέλτιστες Loyalty πρακτικές, τις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες της εταιρείας καθώς και τα δεδομένα που συνθέτουν την ποικιλόμορφη αγορά του Κοσσόβου και τη συμπεριφορά των καταναλωτών της.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, απόρροια της αποκλειστικής συνεργασίας της Cloudbiz με την Inform, η οποία δραστηριοποιείται ήδη στη αγορά του Κοσσόβου, και σηματοδοτεί μία σημαντική εξέλιξη για την Cloudbiz και την ευρύτερη επιχειρηματική της δραστηριότητα, καθώς αποτελεί την εναρκτήρια βάση για την επέκταση της συμφωνίας σε μία αγορά γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις, η κατανάλωση της οποίας παρουσιάζει σταθερό ρυθμό ανόδου.

Η αλυσίδα καταστημάτων λιανικής Viva Fresh, δραστηριοποιείται στην αγορά του Κοσσόβου από το 2003, διαθέτει 21 σημεία πώλησης ενώ το 2014 πέτυχε τζίρο ύψους 120 εκατ. ευρώ σε μία αγορά που απαριθμεί περίπου 350.000 νοικοκυριά (συνολικός πληθυσμός 1.800.000).