Μετά την Airbnb έρχεται η πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης… πισίνας

Μετά την Airbnb έρχεται η πλατφόρμα βραχυχρόνιας μίσθωσης… πισίνας

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να νοικιάζουν για ορισμένο χρονικό διάστημα την πισίνα ιδιώτη

Την επιτυχία της Airbnb φαίνεται ότι ζήλεψαν οι ιδρυτές της Swimply, της νέας πλατφόρμας βραχυχρόνιας μίσθωσης... πισίνας, που έκανε την εμφάνισή της στις ΗΠΑ τον τελευταίο χρόνο.

Η νέα πλατφόρμα έχει σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα, να ενοικιάζουν για ορισμένο χρονικό διάστημα πισίνες ιδιωτών σε προσιτές τιμές. Οι ιδιοκτήτες μπορούν να θέτουν συγκεκριμένες ημερομηνίες διαθεσιμότητας για κρατήσεις, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να βρίσκουν όλες τις λεπτομέρειες για κάθε πισίνα, αλλά και κριτικές.

Στόχος της πλατφόρμας, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της, είναι να προσφέρει μικρές αποδράσεις στους καταναλωτές, με την ευκολία που θα επισκέπτονταν μια καφετέρια. Ο 22χρονος διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας, Bunim Laskin, μαζί με το συνεργάτη του Asher Weinberger, φαίνονται αποφασισμένοι να αναπτύξουν την οικονομία βραχυχρόνιας μίσθωσης πισίνας.

Την πρώτη ημέρα ενοικίασης της πισίνας του, ο Asher Weinberger, όπως είπε, δέχθηκε κρατήσεις ύψους 1.000 δολαρίων και μέχρι σήμερα, ένα χρόνο σχεδόν μετά την έναρξη λειτουργίας της, η πλατφόρμα έχει καταχωρήσεις σε 36 Πολιτείες. Οι ιδιοκτήτες ορίζουν το κόστος ενοικίασης και η Swimply κρατά προμήθεια, καθώς και μια χρέωση υπηρεσίας από τους καταναλωτές.

Η εταιρία συνεργάζεται μάλιστα με τοπικές εταιρίες συντήρησης πισίνας, για να διασφαλίζει, οτι αυτές έχουν τα κατάλληλα επίπεδα pH.