H The Athlete’s Foot (ξανά-)έρχεται στην Ελλάδα από το Φουρλή

Με στόχο να εδραιώσει ακόμα περισσότερο την παρουσία του στον κλάδο των αθλητικών ειδών, ο όμιλος Φουρλή ετοιμάζεται να φέρει και να αναπτύξει στην ελληνική αγορά την αλυσίδα The Athlete's Foot, που από το 2012 αποτελεί θυγατρική της Intersport - με την οποία έχει ήδη συνεργασία η ελληνική επιχείρηση.

Αυτό, που θα επιδιωχθεί, είναι η συγκεκριμένη μπράντα να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την Intersport, αφού ο Φουρλής - εκτός από τη χώρα μας - έχει αναλάβει την επέκτση της παρουσίας της μητρικής στην Κύπρο, στη Βουλγαρία, στην Τουρκία και στη Ρουμανία.

Το πότε και πώς ακριβώς η The Athlete's Foot θα κάνει την εμφάνισή της στην ελληνική αγορά, δεν έχει ακόμα καθοριστεί, καθώς ο ελληνικός όμιλος αναζητά το κατάλληλο timing.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σήμα, που μετρά ήδη πάνω από 40 χρόνια ζωής σε όλο τον κόσμο, είχε κάνει την εμφάνισή του στη χώρα μας στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, μέσω του Μουριάδη, και μάλιστα με 12 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, χωρίς όμως επιτυχία.

Τώρα, στο Φουρλή, εκτιμούν ότι η αλυσίδα μπορεί να πάει καλά, βασισμένοι στα στοιχεία, που δείχνουν ότι ο κλάδος έχει δυναμική, καθώς η πτώση του τα τελευταία χρόνια είναι πολύ χαμηλότερη από την αντίστοιχη άλλων.