Παρίσι : Στο επίκεντρο οι ελληνικές επιχειρήσεις στη SIAL

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον για το ελληνικό περίπτερο, στη φετινή διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών του Παρισιού, SΙAL. Πάνω από 100 ελληνικές εταιρίες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα προϊόντα τους και να έρθουν σε επαφή με αγοραστές από όλο τον κόσμο.

Ορισμένες από αυτές βραβεύτηκαν για τα καινοτόμα προϊόντα τους, ενώ υπήρξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους επισκέπτες για τα ελληνικά τρόφιμα και ποτά.

Επισημαίνεται ότι σημειώθηκε σημαντική αύξηση στις Β2Β συναντήσεις, στην οποία συνετέλεσε και το Β2Β Center, που προσέφερε το Enterprise Greece στους Έλληνες εκθέτες.

Πόλο έλξης για τους επισκέπτες-αγοραστές αποτέλεσαν τα δυο εστιατόρια, που λειτούργησαν στο περίπτερο του Enterprise Greece, στα οποία διεθνούς φήμης chefs χρησιμοποίησαν υλικά των Ελλήνων εκθετών για να δημιουργήσουν εκλεκτές ελληνικές γεύσεις

Παράλληλα, υπήρξε διαφήμιση της ελληνικής συμμετοχής σε κεντρικούς χώρους, καθώς και δωρεάν διανομή καταλόγου των Ελλήνων εκθετών.

Η παρουσία του Enterprise Greece σε κορυφαίες εκθέσεις θα συνεχιστεί και το 2015. Ήδη, ο φορέας προετοιμάζει μεγάλη εθνική συμμετοχή σε εκθέσεις, όπως οι: Gulfood, Anuga, Fancy Food, Prowein, FruitLogistica, SIAL China.