Δωδώνη : Το μαζικό come back των παραγωγών

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ Β. ΝΩΤΗ

Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, ο ένας μετά τον άλλον οι παραγωγοί γάλακτος διέκοπταν τη συνεργασία τους με τη Δωδώνη, λόγω των απλήρωτων χρεών, που είχαν συσσωρευθεί από πλευράς της επιχείρησης. Με την αλλαγή ιδιοκτησίας, η επιχείρηση "βγήκε από την εντατική" (όπως λένε οι νέοι ιδιοκτήτες) και άρχισε να αποπληρώνει στην ώρα της τις υποχρεώσεις της. Πλέον, το ενδιαφέρον είναι ιδιαίτερα έντονο από όλο και περισσότερους παραγωγούς, για να εγκαταλείψουν άλλες τους συνεργασίες και να επιστρέψουν στη Δωδώνη. 

Πηγές της εταιρείας σχολίαζαν στο news.gr ότι, δεδομένης της μεγάλης προσφοράς, καταστρώνουν πλάνο, ώστε

  • και να δεχθούν πίσω κάποιους εξ αυτών,
  • και να θέσουν συγκεκριμένα ποιοτικά - και όχι μόνο - κριτήρια, ώστε να διατηρήσουν την υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους, και να δείξουν ότι δεν θα δεχθούν αδιακρίτως όλους όσοι διέκοψαν τη συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια. 

"Εξετάζεται να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα, ώστε η συγκεκριμένη διαδικασία να είναι win-win", δηλώνουν οι ίδιες πηγές.  

ΠΕΝΤΕ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ταυτόχρονα, πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το λανσάρισμα πέντε νέων προϊόντων, με τα οποία η Δωδώνη ετοιμάζεται να μπει ακόμα πιο δυναμικά στην αγορά. Όπως είχε αποκαλύψει το news.gr, τα προϊόντα αυτά προέρχονται από τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά. Αυτές τις ημέρες, στα εργαστήρια της εταιρείας πραγματοποιούνται συνεχείς δοκιμές, ώστε τα στελέχη να καταλήξουν με τους ειδικούς για το είδος των προϊόντων, που θα λανσάρουν προς πώληση.

Βασική επιδίωξη είναι η γαλακτοβιομηχανία από την Ήπειρο να καταστεί ξανά ηγέτιδα δύναμη στην αγορά.