Στα ασανσέρ της Goldman Sachs: Οδηγός για τον άντρα τον σωστό !

Πολλά ακούγονται στους διαδρόμους (και τα ασανσέρ) των γραφείων της Goldman Sachs, και κάποια από αυτά μεταφέρονται, μέσω του λογαριασμού @GSElevator, στο Twitter. Ένα από αυτά είναι ένας ανεπίσημος οδηγός για το πώς πρέπει να είναι ένας άνδρας. Ο οδηγός αυτός, γραμμένος σε συνεργασία με τον Τζον Κάρνεϊ του δικτύου CNBC, περιλαμβάνει συνολικά 79 σημεία, και για να μην κουράζεστε σας μεταφέρουμε τα 15 σημαντικότερα από αυτά:

- Να έχεις πάντα μαζί σου μετρητά. Κράτα κάποια από αυτά στην μπροστινή τσέπη
- Δεν πειράζει να ανταλλάξεις την πιθανότητα να ζήσεις 80 ή 90 χρόνια με την εξασφαλισμένη διασκέδαση στα 20 και τα 30 σου.
- Θα μετανιώσεις για τα τατουάζ σου.
- Ποτέ μη βγαίνεις με πρώην φίλου σου.
- Όταν σε ρωτάει ο μπάρμαν, πρέπει ήδη να ξέρεις τι θες να πιεις.
- Όταν δε σε καλούν σε ένα πάρτυ, πραγματικά δεν πρέπει να πας. Και κάποιες φορές ακόμα κι αν σε καλέσουν, δεν πρέπει να πας.
- Όταν βρίσκεσαι σε δίλημμα, πάντα φίλα το κορίτσι.
- Αγόρασε ακριβά γυαλιά ηλίου. Υπερβολικό; Ναι, αλλά έτσι είναι και οι γυναίκες που σε κρίνουν. Και τους λέει ότι εκτιμάς τα ωραία πράγματα και είσαι αρκετά υπεύθυνος για να μην τα χάσεις.
- Οι όμορφες γυναίκες που δε συνοδεύονται θέλουν να τους μιλήσεις.
- Τα επιδόρπια είναι για τις γυναίκες. Παράγγειλε ένα και προσποιήσου ότι δε σε πειράζει που τρώει και το δικό σου.
- Αν θέλει τον άνθρωπο που είσαι στο 20% της ημέρας, στο 100% της ημέρας, υόσε δε σε θέλει.
- Αν είσαι πιο έξυπνος παρά όμορφος, να αποφεύγεις τα μπαρ με δυνατή μουσική.
- Να διαβάζεις περισσότερο. Σου επιτρέπει να δανειστείς τον εγκέφαλο κάποιου άλλου, και θα σε κάνει πιο ενδιαφέροντα σε ένα δείπνο – υπό τον όρο ότι δε θα ξεκινήσεις την κουβέντα με το “λοιπόν, τι διαβάζεις αυτές τις μέρες;”.
- Ξεκίνα μια συλλογή κρασιών για τα παιδιά σου όταν γεννηθούν. Πρόσθεσε μερικά μπουκάλια κάθε χρόνο χωρίς να τους το πεις. Θα είναι ένα καταπληκτικό δώρο σε είκοσι χρόνια.
- Να θυμάσαι, “οι κανόνες είναι για την υπακοή των ηλιθίων και την καθοδήγηση των σοφών”.