Τσεν Γκουανγκμπιάο, o “Πιο Χαρισματικός Φιλάνθρωπος της Κίνας”

Όταν ο εκκεντρικός Κινέζος δισεκατομμυριούχος Τσεν Γκουανγκμπιάο ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αγοράσει την ιστορική αμερικανική εφημερίδα New York Times, έμαθε το όνομά του όλος ο κόσμος, και όχι μόνο η Κίνα, όπου είναι ήδη γνωστός για τις (πολυδιαφημισμένες) φιλανθρωπίες του.

Όμως ποιος είναι αυτός ο Τσεν Γκουανγκμπιάο; Πιθανότατα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να το μάθουμε αυτό, παρά να διαβάσουμε τι γράφει στην επαγγελματική του κάρτα, που μοιράζει σε Αμερικανούς δημοσιογράφους και την οποία αποκαλύπτει σε δημοσίευμά του το Business Insider.

Όπως θα δείτε, λοιπόν, ο Τσεν Γκουανγκμπιάο δεν είναι... όποιος κι όποιος. Είναι, μεταξύ άλλων, ο “Πιο Επιδραστικός Άνθρωπος στην Κίνα”, ο “Πιο Διακεκριμένος Φιλάνθρωπος της Κίνας”, ο “Ηθικός Καθοδηγητής της Κίνας”, ο “Ήρωας Διάσωσης από Σεισμούς της Κίνας” (!), το “Πιο Διάσημο και Αγαπημένο Κινεζικό Πρότυπο”, ο “Πιο Χαρισματικός Φιλάνθρωπος της Κίνας”, και αρκετά άλλα παρόμοια βαρύγδουπα.

Δεν είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για τίτλους που έχει κερδίσει ή απλώς έχει επινοήσει για τον εαυτό του, αλλά αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία αρκετά εντυπωσιακή επαγγελματική κάρτα...