Το Αμβούργο κράτησε τον προπονητή και απέλυσε τον διευθύνοντα σύμβουλο!

Το Αμβούργο κράτησε τον προπονητή και απέλυσε τον διευθύνοντα σύμβουλο!

Ασυνήθιστη κίνηση από τη γερμανική ομάδα

Είθισται όταν μία ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά στο πρωτάθλημα να απολύει τον προπονητή της για να φέρει έναν νέο προπονητή, και μαζί έναν «αέρα» αλλαγής. Όμως στο Αμβούργο έκαναν την... έκπληξη: απέλυσαν τον διευθύνοντα σύμβουλο και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, κρατώντας παράλληλα στη θέση του τον προπονητή Μπερντ Χόλερμπαχ!

«Μετά από βαθιά ανάλυση της συνολικής κατάστασης, αποφασίσαμε να κάνουμε αυτό το βήμα και να κάνουμε μία νέα αρχή», δήλωσε ο πρόεδρος της ιστορικής γερμανικής ομάδας, Μπερντ Χόφμαν, ο οποίος νωρίτερα ενημέρωσε τον τεχνικό του συλλόγου για την απόφαση να απολυθούν ο διευθύνων σύμβουλος Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν και ο αθλητικός διευθυντής Γενς Τοντ.

Το Αμβούργο είναι η μοναδική ομάδα που αγωνίζεται στην Bundesliga κάθε χρόνο από συστάσεως του πρωταθλήματος, όμως φέτος κινδυνεύει να υποβιβαστεί, καθώς βρίσκεται στην 17η θέση του πρωταθλήματος με 18 βαθμούς, ενώ μετρά 12 αγώνες χωρίς νίκη, κάτι που δύσκολα θα αλλάξει το ερχόμενο Σάββατο, που αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου.