Έγινε η κλήρωση στη λοταρία αποδείξεων – Δείτε αν κερδίσατε

Έγινε η κλήρωση στη λοταρία αποδείξεων – Δείτε αν κερδίσατε

Δείτε αν κάποιος από τους λαχνούς σας είναι από τους 1.000 τυχερούς - Τι μήνυμα σας βγάζει αν δεν κερδίσατε

Έγινε λίγο μετά τις 19.30 η πρώτη κλήρωση της λοταρίας αποδείξεων. Στην κληρωτίδα μπήκαν πάνω από 1 δισεκατομμύριο λαχνοί που αντιστοιχούσαν σε 8.254.535 συναλλαγές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν συνολικά από 4.556.328 ΑΦΜ.

Οι φορολογούμενοι που μπήκαν στην ειδική εφαρμογή έχουν ήδη λάβει ενημερώσεις αν οι λαχνοί τους βρίσκονται μεταξύ των 1.000 τυχερών που κερδίζουν τα 1.000 ευρώ.

Αν κανένας λαχνός σας δεν κερδίζει, τότε βγαίνει ένα μήνυμα που λέει «Α/Α και λαχνός που κερδίζει: 0». Επίσης, αν γνωρίζετε τον αύξοντα αριθμό των λαχνών σας, δείτε το συνημμένο αρχείο με τους αριθμούς που κληρώθηκαν.

ΛΑΧΝΟΙ ΛΟΤΑΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται με τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε στο Taxisnet.

Αυτό είναι το μήνυμα που βγάζει η εφαρμογή αν δεν κερδίσατε

Πώς θα τα πάρετε τα 1.000 ευρώ;

Το χρηματικό έπαθλο πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε για το σκοπό αυτό στο περιβάλλον TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος.

Σε περίπτωση επάθλου σε είδος, αυτό θα αποσταλεί στη φορολογική σας κατοικία ή θα σας παραδοθεί ιδιοχείρως, μετά από σχετική συνεννόηση.

Και αν – για κάποιο λόγο που λίγοι θα καταλάβουν- δεν θέλετε να πάρετε τα 1.000 ευρώ

Έχετε το δικαίωμα, οποτεδήποτε, να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων.

Μπορείτε επίσης να αποποιηθείτε το έπαθλο που κερδίσατε σε συγκεκριμένη κλήρωση, εντός τριών μηνών από τη διενέργειά της, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στη ΔΗΛΕΔ. Σε περίπτωση τέτοιας αποποίησης, το έπαθλο διατίθεται στον 1ο, 2ο κοκ δικαιούχο, κάτοχο του αντίστοιχου αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.

Πάνω από 1 δισεκατομμύριο λαχνοί

Σε 4.556.328 ανήλθαν οι φορολογούμενοι που μπήκαν στην κληρωτίδα του υπουργείου Οικονομικών κατά την πρώτη λοταρία που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα με βάση τις συναλλαγές τους με κάρτες ή άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμών.

Από τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων προκύπτουν τα ακόλουθα:

Στην κληρωτίδα μπήκαν λαχνοί που αντιστοιχούσαν σε 8.254.535 συναλλαγές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν συνολικά από 4.556.328 ΑΦΜ. Η συνολική αξία των συναλλαγών ήταν 2.093.786.015,92 ευρώ, ενώ κληρώθηκαν 1.074.332.777 λαχνοί.

2
σχόλια
  1. avatar Παναγιώτης Παπαευθυμίου

    Θα κερδίσει κάτι να συνεχίσει

  2. avatar Besnik Qorri

    Πολλά μπράβο!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...