Πώς θα πάρετε τα 1.000 ευρώ κερδίσατε στη λοταρία της ΑΑΔΕ

Πώς θα πάρετε τα 1.000 ευρώ κερδίσατε στη λοταρία της ΑΑΔΕ

Και πώς μπορείτε να τα επιστρέψετε αν – για κάποιο λόγο- δεν θα θέλετε!

Έγινε η πρώτη κλήρωση της λοταρίας αποδείξεων σήμερα, Πέμπτη, τελευταία ημέρα του Νοεμβρίου.

Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση (δηλαδή όσοι είχαν αποδείξεις από τη χρήση πλαστικού χρήματος), μπορούν να δουν στην ειδική εφαρμογή της λοταρίας της ΑΑΔΕ αν κέρδισαν. Δείτε επίσης στο συνημμένο αρχείο: ΛΑΧΝΟΙ ΛΟΤΑΡΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017.

Μετά την πρώτη κλήρωση, που κληρώθηκαν 1.000.000 ευρώ σε 1.000 φορολογούμενους που με συνέπεια χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα (κάρτες κλπ), θα ακολουθήσει, μέσα στο 2017, άλλη μια μεγάλη, το Δεκέμβριο, όπου θα κληρωθούν 9.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες.

Αν η σημερινή λοταρία πάντως σας έβγακε νικητή, θα πάρετε 1.000 ευρώ.

Πώς θα τα πάρετε τα 1.000 ευρώ;

Το χρηματικό έπαθλο πιστώνεται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα δηλώσετε για το σκοπό αυτό στο περιβάλλον TAXISnet και στον οποίο απαιτείται να εμφανίζεστε ως ο μόνος ή ο πρώτος δικαιούχος.

Σε περίπτωση επάθλου σε είδος, αυτό θα αποσταλεί στη φορολογική σας κατοικία ή θα σας παραδοθεί ιδιοχείρως, μετά από σχετική συνεννόηση.

Και αν – για κάποιο λόγο που λίγοι θα καταλάβουν- δεν θέλετε να πάρετε τα 1.000 ευρώ

Έχετε το δικαίωμα, οποτεδήποτε, να ζητήσετε να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων.

Μπορείτε επίσης να αποποιηθείτε το έπαθλο που κερδίσατε σε συγκεκριμένη κλήρωση, εντός τριών μηνών από τη διενέργειά της, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στη ΔΗΛΕΔ. Σε περίπτωση τέτοιας αποποίησης, το έπαθλο διατίθεται στον 1ο, 2ο κοκ δικαιούχο, κάτοχο του αντίστοιχου αναπληρωματικού λαχνού της συγκεκριμένης κλήρωσης.