Εισιτήρια των 1.492 ευρώ στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου!

Εισιτήρια των 1.492 ευρώ στο Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου!

Σε ποια γήπεδα κοστολογούνται ακριβότερα τα «μαγικά χαρτάκια» για παιχνίδια του Champions League

Μετά τις θεαματικές μεταγραφές του Νεϊμάρ (222 εκατ. ευρώ) και του Κιλιάν Εμπαπέ (δανεικός με προοπτική αγοράς έναντι 180 εκατ. ευρώ), που προκάλεσαν αίσθηση στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα, η Παρί Σεν Ζερμέν φαίνεται πως βρήκε τον τρόπο να αποσβέσει μέρος των εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ που δαπάνησε, «χτυπώντας» τις τιμές των εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League.

Σύμφωνα με έρευνα της Marca για τις τιμές των εισιτηρίων στα φετινά παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης, μακράν το ακριβότερο εισιτήριο που θα βρει κανείς είναι στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν Μονάχου στο Παρκ ντε Πρενς. Αν κανείς θελήσει να δει το ματς από την καλύτερη θέση, θα πρέπει να πληρώσει το εξωφρενικό ποσό των 1.492 ευρώ, ενώ ακόμα και το φθηνότερο εισιτήριο για το εν λόγω παιχνίδι κοστολογείται στα 134 ευρώ!

Το δεύτερο ακριβότερο εισιτήριο το βρίσκει κανείς στη Ρωσία: στα 584 ευρώ είναι το VIP εισιτήριο για τα παιχνίδια της Σπαρτάκ Μόσχας με τη Λίβερπουλ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ακολουθεί το VIP εισιτήριο στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Τσέλσι, που φτάνει τα 500 ευρώ.

Πιο χαμηλά βρίσκουμε τα ακριβότερα εισιτήρια για το Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους (που διεξήχθη χθες), στα 340 ευρώ, και για το Ολυμπιακός-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (που διεξήχθη χθες), στα 325 ευρώ. Ακόμα πιο κάτω είναι το Σαχτάρ-Νάπολι (260 ευρώ) και το Ρεάλ Μαδρίτης-ΑΠΟΕΛ (250 ευρώ).

Αξιοσημείωτο είναι το πόσο χαμηλά βρίσκονται τα εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια των αγγλικών ομάδων: για τα ματς της Μάντσεστερ Σίτι κυμαίνονται μεταξύ 19 και 153 ευρώ, για την Τσέλσι μεταξύ 30 και 90 ευρώ, για την Τότεναμ μεταξύ 32 και 87 ευρώ, για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταξύ 40 και 63 ευρώ, και για τη Λίβερπουλ μεταξύ 10 και 59 ευρώ.