«Τα μυστικά για αποτελεσματικό μάνατζμεντ» από τον Σταύρο Μπαρούτα

«Τα μυστικά για αποτελεσματικό μάνατζμεντ» από τον Σταύρο Μπαρούτα

Το βιβλίο από τις εκδόσεις Ιβίσκος περιέχει 50 συμβουλές - παραδείγματα για καλύτερο μάνατζμεντ και καλύτερη ηγεσία

Το πρόσφατο βιβλίο του Σταύρου Μπαρούτα περιέχει 50 συμβουλές - παραδείγματα για καλύτερο μάνατζμεντ και καλύτερη ηγεσία. Ο Σταύρος Μπαρούτας αποτυπώνει στιγμές και καταστάσεις σε μια δύσκολη εποχή που πολλές θεωρίες έχουν παραμεριστεί ή πολύ δύσκολα πλέον εφαρμόζονται.

Αρκετές φορές ο εργαζόμενος ή ένα στέλεχος, διαβάζοντάς το μπορεί να λάβει μια διαφορετική προσέγγιση της κατάστασης που καλείται να αντιμετωπίσει. Παράλληλα παρέχονται συμβουλές, με απώτερο σκοπό την εφαρμογή ενός, όσο το δυνατόν, ηθικότερου και πιο αποτελεσματικού μάνατζμεντ και ηγεσίας.

Τα περιστατικά που αναφέρονται ως παραδείγματα είναι παρμένα από τα καθημερινά προβλήματα που ζει ένας επαγγελματίας σήμερα. Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να δοθεί το σημερινό στίγμα στις επιχειρήσεις και ίσως, το σκεπτικό για κερδοφορία και επικράτηση στην αγορά.

Ποιος είναι ο Σταύρος Μπαρούτας

Ο Σταύρος Μπαρούτας γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Marketing, είναι κάτοχος MBA και PhD στο Μάνατζμεντ και Ηγεσία. Είναι μέλος (Faculty of CMI) στο Chartered Management Institute της Αγγλίας και πιστοποιημένος από αυτό, στο μάνατζμεντ (CMgr) σε θέματα Αλλαγής και Ηγεσίας (Managing change, Leading people).

Έχει εργαστεί σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις ως πωλητής, εκπαιδευτής πωλήσεων, προϊστάμενος πωλήσεων και σήμερα είναι διευθυντής Βόρειας Ελλάδας σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Κυκλοφορούν τα βιβλία του: Η αντίληψη της Βελτίωσης, Η Ηγεσία Σήμερα, Ηγεσία και Αλλαγή, Σύγκρουση και Ηθική, Μάνατζμεντ και Ηγεσία, Αλλαγή, Τα Μυστικά για Αποτελεσματικό Μάνατζμεντ.

Τον ελεύθερο χρόνο του, πέρα από το να βρίσκεται με την οικογένειά του, διδάσκει Ηγεσία και Μάνατζμεντ σε πανεπιστήμια του εξωτερικού ή σε παραρτήματα αυτών.

​Περισσότερα για τον συγγραφέα μπορείτε να διαβάσετε στην προσωπική του ιστοσελίδα www.baroutas.com

Παρακαλούμε περιμένετε ...