Αντίστροφη μέτρηση για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν – Πόσο θα πληρώσετε σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Αντίστροφη μέτρηση για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν – Πόσο θα πληρώσετε σε εστιατόρια και ξενοδοχεία

Πόσο θα κοστίζει η φιάλη στα νυχτερινά σχήματα

Να ικανοποιήσουν κάθε πελάτη που θέλει να απολαύσει το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων εκτός σπιτιού προσπαθούν φέτος τα πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία. Εξίσου εντυπωσιακά είναι και τα μουσικά σχήματα με τους καλλιτέχνες να έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά προγράμματα για όλους όσοι επιλέξουν να κάνουν ρεβεγιόν στις πίστες.

Όπως μεταδίδει σε σχετικό της ρεπορτάζ η ΕΡΤ ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία των Αθηνών η τιμή ανά άτομο είναι στα 220 ευρώ με τον σεφ να προτείνει σαλάτα με σολομό μπαλίκ, μυρωδικά, καρύδι, ραπανάκι και ντρέσινγκ από κεφίρ.

Επιπλέον ο ουρανίσκος μας, αν επιλέξουμε αυτή την πρόταση, θα γευθεί ταρτάρ μόσχου με αφρό παρμεζάνας, τσιπς και βάφλα πατάτας. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και φρέγκολα με αστακό, βανίλια, άνηθο και σάλτσα μπουγιαμπέσα.

Για πιο οικονομικές προτάσεις οι πελάτες μπορούν να καταβάλουν 64 ευρώ ανά άτομο για καρέ αρνάκι γαλλικής κοπής σε κρούστα μυρωδικών με πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα δάσους ή μοσχαρίσιο φιλέτο πουρέ σελινόριζας, σάλτσα κόκκινου κρασιού με φρούτα του δάσους.

Για όσους πάλι θέλουν να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποια νυχτερινή πίστα ανήμερα των Χριστουγέννων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η απλή φιάλη κοστίζει από 190 ευρώ έως 250 ευρώ, η σπέσιαλ φιάλη από 250 ευρώ έως 300 και η premium από 300 ευρώ έως 350 ευρώ.