Black Friday: Αυξημένη η κίνηση στην αγορά – Ουρές έξω από καταστήματα

Black Friday: Αυξημένη η κίνηση στην αγορά – Ουρές έξω από καταστήματα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, 2 στους 3 που αγόρασαν κάτι, το έκαναν ηλεκτρονικά

Σε ρυθμούς Black Friday κινείται από το πρωί η αγορά, με πλήθος κόσμου να σπεύδει στα καταστήματα, προκειμένου να επωφεληθεί από τις προσφορές.

Ο πεζόδρομος της Ερμού, ο εμπορικότερος δρόμος στο κέντρο της Αθήνας, γέμισε από νωρίς με κόσμο, που κοιτούσε τις βιτρίνες, έμπαινε στα καταστήματα και σύγκρινε τιμές, προκειμένου να εκμεταλλευεθεί την καλύτερη προσφορά. Μάλιστα σε ορισμένα καταστήματα δεν έλειψαν και οι ουρές.

Ίδια εικόνα και στη Θεσαλονίκη, όπου σε εμπορικό κέντρο αρκετός κόσμος είχε σχηματίσει ουρές έξω από κατάστημα αθλητικών ειδών, πριν… την έναρξη του ωραρίου. Δεκάδες άτομα -κυρίως νεαρής ηλικίας- περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για το κυνήγι των προσφορών, σύμφωνα με το thesstoday.gr. Στο πνεύμα της μέρας φαίνεται όμως πως βρέθηκαν και επιχειρήσεις που δεν έχουμε συνηθίσει να λαμβάνουν μέρος στον εμπορικό αυτό θεσμό όπως σε εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, ταξιδιωτικά γραφεία ακόμη και σε take away καφέ.

Τις… παλιότερες Black Friday στη χώρα θύμισαν οι εικόνες στο κέντρο της Λάρισας, με άτομα κάθε ηλικίας να περιμένουν και να σπρώχνονται στην είσοδο καταστήματος γνωστής αλυσίδας γυναικείων και αντρικών ειδών ένδυσης, την ώρα που ανέβαιναν τα ρολά, καθως διαφήμιζε τις προηγούμενες μέρες εκπτώσεις έως και 40%.

Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα στοιχεία, 2 στους 3 που αγόρασαν κάτι, το έκαναν ηλεκτρονικά. Πολλοί είχαν εστιάσει εδώ και μέρες στα προϊόντα που τους ενδιέφεραν και το πρωί προχώρησαν σε παραγγελία.