Νέα Υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγών σε Δόσεις» μέσω winbank από την Τράπεζα Πειραιώς

Νέα Υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγών σε Δόσεις» μέσω winbank από την Τράπεζα Πειραιώς

Οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών μπορούν να πληρώνουν τμηματικά ακόμα κι αν η επιχείρηση που αγοράζουν δεν τους δίνει αυτή την δυνατότητα

Η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγών σε Δόσεις». H νέα υπηρεσία που παρέχεται μέσω της winbank, επιτρέπει στους κατόχους πιστωτικών καρτών της Τράπεζας να πληρώνουν με δόσεις τις αγορές τους, ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρηση με την οποία πραγματοποιούν τη συναλλαγή, δεν δίνει τη δυνατότητα δόσεων.

Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Τράπεζας μπορούν να αποπληρώνουν γρήγορα και απλά, μέσω του winbank web banking και του winbank mobile app, έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις, εφάπαξ πληρωμές, αξίας από 30€ και άνω που έχουν πραγματοποιήσει εντός των τελευταίων 30 ημερών.

Πρόκειται για έναν καινοτόμο και ευέλικτο τρόπο πληρωμής, ο οποίος διευκολύνει τον οικονομικό προγραμματισμό των κατόχων πιστωτικών καρτών στις καθημερινές τους αγορές, το supermarket, τα έξοδα διακοπών, τη διασκέδασή τους, τις πληρωμές λογαριασμών κοινής ωφελείας και ασφαλίστρων, την εξόφληση άλλων υποχρεώσεών τους καθώς και όποια άλλη συναλλαγή επιθυμούν.

Περισσότερες πληροφορίες για τη «Μετατροπή Συναλλαγών σε Δόσεις» στο www.piraeusbank.gr