Coca Cola Τρία Έψιλον: 100 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης

Coca Cola Τρία Έψιλον: 100 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου 

Το δυναμικό της με 100 νέες θέσεις εποχικής απασχόλησης σε 22 περιοχές της Ελλάδας ενισχύει η εταιρεία Coca Cola Τρία Έψιλον.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία δημιουργεί ευκαιρίες καριέρας αναζητώντας ταλαντούχους ανθρώπους για να ενταχθούν στη μεγαλύτερη ομάδα πωλήσεων της χώρας ως Μarket Developers. Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μοναδική επαγγελματική εμπειρία στις πωλήσεις και να εμπνευστούν από αγαπημένα brands και κορυφαία προϊόντα σε κατηγορίες όπως αναψυκτικά, χυμοί, αλκοολούχα ποτά, καφές και snacks.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους μέχρι και τις 29 Φεβρουαρίου, ενώ οι θέσεις αφορούν τις παρακάτω περιοχές: Μεσσηνία, Ρόδος, Κως, Κρήτη, Χαλκιδική, Ζάκυνθος, Κυκλάδες, Καβάλα, Θάσος, Κατερίνη, Λέσβος, Βόλος, Σκιάθος, Λαμία, Εύβοια.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση, η πελατοκεντρικότητα και η ομαδικότητα, είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά που θα χρειαστεί να έχουν οι ενδιαφερόμενοι. Ως Μarket Developers της εταιρείας θα εκπαιδευτούν πάνω σε σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων από καταξιωμένα στελέχη, θα αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για την αγορά και θα αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να χτίσουν την μετέπειτα καριέρα τους. Στο πέρας της 6μηνης περιόδου, οι Market Developers αξιολογούνται μέσα από σύγχρονες διαδικασίες και ένα μεγάλο ποσοστό εντάσσεται μόνιμα στο δυναμικό της εταιρείας σε οργανικές θέσεις. Πιο συγκεκριμένα, το 2019, το 40% των εποχικών εργαζόμενων της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανέλαβε οργανικές θέσεις, ενώ πολλά υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας έχουν ξεκινήσει την επαγγελματική τους πορεία από Market Developer.