Amita Motion: Νέα εμφάνιση, ίδια μοναδική γεύση!

Amita Motion: Νέα εμφάνιση, ίδια μοναδική γεύση!

Πλούσια ενέργεια και υψηλή θρεπτική αξία σε νέα συσκευασία

Ο αγαπημένος χυμός των νέων παρουσιάζει την καινούργια συσκευασία του, παραμένοντας το ίδιο  θρεπτικός, γεμάτος ενέργεια και άκρως απολαυστικός!

Η Amita Motion, ένα από τα πιο αγαπημένα youth brands στην Ελλάδα, ανανεώνεται αλλάζοντας συσκευασία και διατηρώντας αμετάβλητη την υψηλή θρεπτική της αξία και την υπέροχη γεύση της. Μια συσκευασία πιο ελκυστική, πιο μοντέρνα και πιο cool από ποτέ… όπως  άλλωστε και η Amita Motion!

Η νέα εμφάνιση της Amita Motion έρχεται να αναδείξει τη μοναδικότητα του αγαπημένου μας χυμού, απεικονίζοντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν τόσο ξεχωριστό: πλούσια ενέργεια, φυσική γεύση και υψηλή θρεπτική αξία. Τα τρία αυτά στοιχεία κοσμούν τη νέα συσκευασία, δημιουργώντας ένα ελκυστικό αποτέλεσμα πάνω στο γνώριμο σε όλους μας μπλε χρώμα της.

Η Amita Motion είναι προϊόν της Coca-Cola Τρία Έψιλον και αποτελεί τον πρώτο 100% φυσικό χυμό με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες… έναν χυμό που λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που τον γευτήκαμε! Κάνοντας μία «βουτιά» στον λαχταριστό κόσμο της Amita Motion και καταναλώνοντας μόλις ένα ποτήρι χυμού (200ml), καλύπτουμε το 40% της Συνιστώμενης Ημερήσιας Παροχής σε βιταμίνες (C, B6, B12, Βιοτίνη, Νιασίνη, Φολικό οξύ).  Παράλληλα, η απίθανη φρουτένια γεύση της Amita Motion προκαλεί ενθουσιασμό, καθώς είναι αποτέλεσμα ενός πλούσιου συνδυασμού φρούτων: μήλο, πορτοκάλι, ροδάκινο, σταφύλι, ανανά, γκρέιπφρουτ, ακτινίδιο, passion fruit και μάνγκο.

Ανακαλύψτε τώρα και εσείς την ανανεωμένη συσκευασία της Amita Motion, απολαύστε τον αγαπημένο σας χυμό και γεμίστε την καθημερινότητα σας με full ενέργεια!

Η νέα συσκευασία είναι διαθέσιμη στα μεγέθη 1,5L, 1L και 0,33L.

Δείτε το βίντεο για την ανανεωμένη Amita Motion:

Facebook: Amita Motion

Instagram: amitamotion

YouTube: AmitaMotionOfficial

Website: thetikienergeia.gr