Η Redex του Ομίλου Κοπελούζου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Redex του Ομίλου Κοπελούζου στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Με θετική σκέψη και θετική ενέργεια, η «Redex Running Team» συμμετείχε στο ιστορικό ραντεβού της 10ης Νοεμβρίου

Ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό αθλητικό γεγονός. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας κάθε χρόνο συναντά την Ιστορία, τρέχει μαζί της, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα. Η Redex δε θα μπορούσε να απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού της 10ης Νοεμβρίου.

Η εταιρεία του Ομίλου Κοπελούζου κατέβασε τη δική της δυνατή ομάδα: τη «Redex Running Team»! Με σημαία το ευ αγωνίζεσθαι και τις αξίες του αθλητικού πνεύματος, οι δρομείς της Redex έτρεξαν στις διαδρομές των 5 και 10 χλμ. Ούτε η πρωινή βροχή στα πρώτα χιλιόμετρα με αποτέλεσμα την ολισθηρότητα του οδοστρώματος δεν ήταν ικανή να διακόψει την πορεία των αθλητών προς τον τερματισμό.

Η κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων, και στην εξοικονόμηση ενέργειας έγινε ένα. Στη «Redex Running Team» έτρεξαν όλοι μαζί για ένα καλό σκοπό: τη στήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων - ΕΛΕΠΑΠ.

Με θετική σκέψη, θετική ενέργεια. Ήταν μία ημέρα που η Redex (redex.gr) δε επιχείρησε να εξοικονομήσει ενέργεια. Τα έδωσε όλα! Όπως κάθε δρομέας του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

 

Σχετικά Tags
REDEX