Φορολοταρία: Σκέψεις να καταργηθεί και να κληρώνονται… σπίτια

Φορολοταρία: Σκέψεις να καταργηθεί και να κληρώνονται… σπίτια

Πότε θα γίνει πράξη

Τα πάνω – κάτω φαίνεται πως έρχονται στη φορολοταρία αποδείξεων της ΑΑΔΕ. Η φορολοταρία των αποδείξεων ξεκίνησε ως κίνητρο για τη χρήση του πλαστικού χρήματος. Τα αποτελέσματα μάλλον όμως δεν ήταν τα αναμενόμενα έτσι στο τραπέζι των συζητήσεων έχει «πέσει» η ιδέα για κληρώσεις σπιτιών με τις e-αποδείξεις όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Πρόκειται για μια ιδέα της κυβέρνησης προκειμένου να πείσει τους πολίτες να συγκεντρώσουν σε ηλεκτρονικές αποδείξεις αγορών το 30% του εισοδήματός τους

Όπως αποκάλυψε το Star στην κυβέρνηση συζητούν το ενδεχόμενο να υπάρξει κίνητρο προς τους πολίτες για να μαζεύουν αποδείξεις.

Η φορολοταρία που δίνει 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς ενδέχεται να καταργηθεί.

Αυτό που σκέφτονται, όπως αναφέρει το star, είναι να καταργήσουν τη φορολοταρία και να κληρώνουν κάθε μήνα σπίτια, διαμερίσματα και βίλες, τα οποία έχουν περιέλθει στην κατοχή του Δημοσίου από κατασχέσεις.

Kατά πάσα πιθανότητα το σχέδιο αυτό της κυβέρνησης από τον νέο χρόνο θα γίνει πράξη.

Δείτε το βίντεο στο 26': 14'': 

1
σχόλιο
  1. avatar Ελενα

    Αλοιμονο σ αυτους που ταχασαν? Χωρις να φταινε κ αυτοι που σκεφτηκαν την ΚΛΗΡΩΣΗ? ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ?καλη δουλεια στο ΟΜΟΡΦΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ελευθερια του σχολιου που δεινεται?σας παρακολου ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...