Υπάρχει λόγος που αυτά τα τζιν της Levi’s έχουν πάνω από 500 ευρώ

Υπάρχει λόγος που αυτά τα τζιν της Levi’s έχουν πάνω από 500 ευρώ

Η εταιρεία ξέρει καλά και από καραβόπανα και από στιλ

Ως ο απόλυτος δημιουργός του κλασικού μπλουτζίν από το σωτήριο έτος 1873, η Levi's ξέρει καλά και από καραβόπανα και από στιλ.

Θέλοντας να δώσει λοιπόν έμφαση σε αυτό το τελευταίο, εγκαινίασε το τζιν Lot No. 1, που είναι περισσότερο υπηρεσία παρά προϊόν δηλαδή.

Ο πελάτης μπορεί τώρα να έχει ένα χειροποίητο τζιν της φίρμας που να ταιριάζει απόλυτα στο προσωπικό του γούστο. Η διαδικασία ξεκινά με ένα ραντεβού με τον επικεφαλής ράφτη της Levi's, όπου μαθαίνεις τα πάντα γύρω από το τζιν, περιγράφεις το προσωπικό σου στιλ και διαλέγετε από κοινού υφάσματα, ραφές, κουμπιά, φερμουάρ, τύπους τσέπης και άλλα πολλά.

Κάθε τέτοιο τζιν ράβεται αποκλειστικά στο χέρι και σύμφωνα με τη σωματοδομή του πελάτη, ώστε να έχει τέλεια εφαρμογή. Η διαδικασία κρατά περισσότερες από 16 ώρες μέχρι την τελική πρόβα, ώστε να διασφαλιστεί πως όλα θα είναι όπως πρέπει. Και κάτι παραπάνω.

Τα Levi's Lot No. 1 παρέχονται για την ώρα στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Σαν Φρανσίσκο, η υπηρεσία θα επεκταθεί όμως και σε άλλα καταστήματα ανά τον κόσμο. Για την ανανέωση του παλιού μπλουτζίν με τη σφραγίδα της Levi's ή την εξατομίκευση ενός καινούριου θα χρειαστείς πάντως κάτι περισσότερα από 500 ευρώ, αναλόγως τις προτιμήσεις σου...