Φορολοταρία Ιανουαρίου: Μην ξεχάσετε να δείτε αν κερδίσατε

Φορολοταρία Ιανουαρίου: Μην ξεχάσετε να δείτε αν κερδίσατε

Τα έπαθλα της φορολοταρίας είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα

Κλήρωσε χθες Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, η λοταρία της ΑΑΔΕ για τον μήνα, η πρώτη του έτους και η συνολικά 24η από τότε που στήθηκε ο θεσμός επιβράβευσης για τους συνεπείς του πλαστικού και ηλεκτρονικού χρήματος.

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι συναλλαγές με με πλαστικό χρήμα (κάρτες) και ηλεκτρονικά μέσα που έγιναν το Δεκέμβριο του 2018.

Τα αποτελέσματα της φορολοταρίας έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Κάθε ένας από τους νικητές θα λάβει 1.000 ευρώ. Τα έπαθλα της φορολοταρίας είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Προκειμένου να δείτε αν κερδίσατε, μπορείτε να μπείτε στην ειδική εφαρμογή της σελίδας της ΑΑΔΕ, με τα αποτελέσματα της κλήρωσης, κάνοντας χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο TAXIS.

Το υπουργείο Οικονομικών πάντως, σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν και ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet - «Ο λογαριασμός μου» - Δήλωση Λογαριασμού - ΙΒΑΝ.