Να τι κάνει ο David Solomon όταν δεν διοικεί την Goldman Sachs

Να τι κάνει ο David Solomon όταν δεν διοικεί την Goldman Sachs

Την ώρα που ο Γούορεν Μπάφετ παίζει το γιουκαλίλι του, ο Λάρι Έλισον αφοσιώνεται στην ιστιοπλοΐα και η Όπρα Γουίνφρεϊ διαβάζει μανιωδώς βιβλία, ο ισχυρός άντρας της Goldman Sachs έχει ένα τελείως διαφορετικό χόμπι.

Μετατρέπεται στο alter ego του, τον DJ D-Sol, και παίζει μουσική σε κλαμπ της Νέας Υόρκης!
Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs (από το φθινόπωρο του 2018) λέει πως όλα ξεκίνησαν όταν γνωρίστηκε με τον DJ και μουσικό παραγωγό Paul Oakenfold, ο οποίος τον σύστησε με τη σειρά του σε πολλούς ακόμαDJs, που τον μύησαν στην τέχνη.

Ο Solomon έπαιζε μουσική σε μικρά και περιφερειακά κλαμπ με το καλλιτεχνικό του ψευδώνυμο εδώ και πολλά χρόνια, ως κάτι μυστικό που έκανε για τον εαυτό του τα απογεύματα της Κυριακής. Εκεί τον άκουσε μια μέρα ο Oakenfold και είδε «πως είχα τελικά κάποια προσόντα», καλώντας τον να παίξει πριν από αυτόν σε ένα γνωστό κλαμπ της Νέας Υόρκης.

«Του είπα πως δεν το είχα ξανακάνει ποτέ αυτό», λέει χαρακτηριστικά ο Solomon, «μου είπε ‘‘κοίτα, μιλάμε για μια ωρίτσα. Διάλεξε 10 κομμάτια που θες να μειξάρεις και κάνε λίγη εξάσκηση’’».
Εκείνη τη μέρα εμφανίστηκαν στον κόσμο οι κόρες του Solomon με την παρέα τους, γεμίζοντάς τον επιπρόσθετο άγχος. Έτσι ξεκίνησε να παίζει σε μαγαζιά, επειδή όμως ήταν αυτός που ήταν ο κόσμος άρχισε να τον ακολουθεί, θέλοντας να ακούσουν το μεγαλοστέλεχος να καταβυθίζεται στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Τον Ιούλιο του 2018, οι «New York Times» έγραψαν ένα άρθρο για το απροσδόκητο χόμπι του και εκείνος ένιωσε πως πρέπει να γίνει ακόμα καλύτερος, καθώς όλοι ήξεραν πια ποιος ήταν πραγματικά ο D-Sol. Και έγινε αρκετά καλός, τόσο που το καλοκαίρι του 2018 κυκλοφόρησε το πρώτο του σινγκλ («Don't Stop»), που έγινε δημοφιλέστατο στην πλατφόρμα Spotify!

«Ξέρω πως είναι κάτι διαφορετικό από όσα θα έκανε ένας άνθρωπος με τη θέση μου, γιατί όχι όμως;», αναρωτιέται ο ισχυρός άντρας της Γουόλ Στριτ.