Η μοναδική ερώτηση που κάνει θρύλος της μουσικής για να δει πού θα επενδύσει

Η μοναδική ερώτηση που κάνει θρύλος της μουσικής για να δει πού θα επενδύσει

Ο Troy Carter είπε πως αυτός και η ομάδα του αφιερώνουν πολύ χρόνο αναζητώντας επενδυτικές ευκαιρίες

Ο Troy Carter είναι σήμερα μύθος, τόσο στη μουσική σκηνή του Λος Άντζελες όσο και στον κλάδο των επενδύσεων, έχοντας βγάλει ταλέντα με τη σέσουλα, μεταξύ των οποίων η Lady Gaga και η Meghan Trainor.

Ο Carter μίλησε πρόσφατα (αρχές Δεκεμβρίου) στο συνέδριο Ignition της Νέας Υόρκης ως ιδρυτής και γενικός διευθυντής της Atom Factory, του κολοσσού που αναζητεί ταλέντα, αλλά και ως ιδρυτικό στέλεχος του επενδυτικού κεφαλαίου Cross Culture VC. Αποκαλύπτοντας πώς ακριβώς επιλέγει τις εταιρίες που σκοπεύει να επενδύσει. Και όταν μιλάει ο Carter, οι περισσότεροι τεντώνουν φυσικά τα αυτιά τους.

Αντί να αναζητεί λοιπόν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε μια εταιρία, όπως οικονομικούς δείκτες και αναπτυξιακά πλάνα, αναρωτιέται απλώς «πώς θα μοιάζει το μέλλον;» της συγκεκριμένης επιχείρησης!
Ο Carter είπε πως αυτός και η ομάδα του αφιερώνουν πολύ χρόνο αναζητώντας επενδυτικές ευκαιρίες σε πολλούς επιχειρηματικούς τομείς και σε διάφορες χώρες, έχοντας σήμερα συμμετοχές σε περισσότερες από 80 εταιρίες, μεταξύ αυτών η Uber, το Spotify και το Dropbox.

Αναζητώντας λοιπόν το επόμενο επενδυτικό βήμα του, ο Carter ψάχνει εκείνους τους επιχειρηματίες που έχουν ήδη σκεφτεί ποια προβλήματα θα αντιμετωπίσουν στο μέλλον και έχουν «τη μοναδική ικανότητα να τα λύνουν», είπε χαρακτηριστικά…