«Χρυσό» deal της Ρόμα με την Qatar Airways

«Χρυσό» deal της Ρόμα με την Qatar Airways

Η αεροπορική εταιρεία του Κατάρ θα διαφημίζεται στη φανέλα της ιταλικής ομάδας έως το 2021

Τη συμφωνία της με την Qatar Airways ανακοίνωσε η Ρόμα, στο πλαίσιο της οποίας η αεροπορική εταιρεία του Κατάρ θα διαφημίζεται στη φανέλα της ιταλικής ομάδας έως το 2021.

Αν και δε δόθηκαν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, η Ρόμα γνωστοποίησε ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο deal που έχει υπογράψει ποτέ ο σύλλογος και ένα από τα μεγαλύτερα στην ιστορία των ιταλικών συλλόγων.

«Με ενθουσιασμό ανακοινώνουμε την ιστορική συνεργασία ανάμεσα στη Ρόμα και την Qatar Airways, δύο μεγάλα brands με διεθνείς φιλοδοξίες», δήλωσε ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζιμ Παλότα. «Με ένα νέο γήπεδο στο οποίο πρόκειται να αρχίσουν οι εργασίες στα τέλη του έτους και με την ομάδα στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια, είναι μία φανταστική εποχή για έναν οπαδό της Ρόμα», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι η Qatar Airways θα γίνει μόλις ο έβδομος χορηγός που θα διαφημιστεί στη φανέλα της Ρόμα στην 90χρονη ιστορία της ομάδας.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι αυτή είναι η τρίτη σημαντική κίνηση της Qatar Airways στην Ιταλία σε λιγότερο από ένα χρόνο, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο εξαγόρασε το 49% της ιταλικής αεροπορικής εταιρείας Meridiana, ενώ φέτος προχώρησε στη συγχώνευση της Meridiana με την Air Italy, που φιλοδοξεί να γίνει ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ιταλίας, παίρνοντας τη θέση της χρεοκοπημένης Alitalia.