Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στα βήματα του Μπέκαμ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στα βήματα του Μπέκαμ

Στο MLS και τους Λος Άντζελες Γκάλαξι θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σουηδός άσος

Με μία ολοσέλιδη καταχώρηση στην εφημερίδα Los Angeles Times, οι Λος Άντζελες Γκάλαξι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή που είχε προαναγγελθεί ήδη από χθες: ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στα 36 του χρόνια θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του MLS, κάνοντας το υπερατλαντικό ταξίδι που έκαναν πριν από αυτόν αστέρια όπως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Τιερί Ανρί.

Στην καταχώρηση εμφανίζεται ο Σουηδός άσος, φορώντας μία λευκή φανέλα των Galaxy, με το μήνυμα: “Αγαπητό Λος Άντζελες, παρακαλώ” (Dear Los Angeles, you're welcome).

Ο Ιμπραΐμοβιτς έλυσε χθες τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, όπως δήλωσε στους Los Angeles Times, στόχος του είναι να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στη μεγάλη του ποδοσφαιρική καριέρα. “Μετά απο την παρουσία μου στην Ευρώπη, κερδίζοντας 33 τρόπαια, παίζοντας στις καλύτερες ομάδες του κόσμου, παίζοντας με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, ήθελα να έρθω στις ΗΠΑ και να παίξω εδώ. Ήθελα ο κόσμος να απολεύσει το παιχνίδι μου εδώ και να κερδίσω. Και επέλεξα τους Γκάλαξι για να το κάνω αυτό”, ανέφερε.

“Είμαι εδώ για να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν είμαι εδώ για τίποτα άλλο. Ο πρώτος μου στόχος είναι να παίξω ποδόσφαιρο και να κάνω αυτό στο οποίο είμαι καλός”, τόνισε ακόμα ο Σουηδός άσος, προσθέτοντας: “Είμαι ενθουσιασμενος που ήρθα εδώ και θα ζήσω την εμπειρία με τους Γκάλαξι, και θα εξερευνήσω το πώς είναι εδώ το ποδόσφαιρο. Θέλω να είναι μέρος του και να το κάνω καλύτερο”.

Η πρώτη εμφάνιση του Ιμπαΐμοβιτς με τη φανέλα της νέας του ομάδας πιθανόν να γίνει στις 31 Μαρτίου, στο παιχνίδι με την συμπολίτισσα Λος Άντζελες FC.

Δείτε το βίντεο με το οποίο καλωσόρισαν στο Λος Άντζελες το νέο τους απόκτημα οι Γκάλαξι: