Ιταλική εφημερίδα ζητά από την Μπάρτσα να δείξει ότι είναι més que un club

Ιταλική εφημερίδα ζητά από την Μπάρτσα να δείξει ότι είναι més que un club

Ακριβά τα εισιτήρια για το ματς με τη Ρόμα στο Καμπ Νου, υποστηρίζει η Il Romanista

Να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων για τον προημιτελικό του Champions League με τη Ρόμα στο Καμπ Νου (που θα διεξαχθεί στις 4 Απριλίου) καλεί την Μπαρτσελόνα η εφημερίδα της Ρώμης Il Romanista, υποστηρίζοντας πως είναι υπερβολικά ακριβά.

Η εφημερίδα δημοσίευσε σήμερα μία ανοιχτή επιστολή προς τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπερτομέου, αναφορικά με τις τιμές των εισιτηρίων για τους οπαδούς των φιλοξενούμενων,  οι οποίες αναμένεται να ξεκινούν από τα 90 ευρώ.

«Αν συνεχίσουμε έτσι, η υποστήριξη μίας ομάδας θα μετατραπεί σε άπιαστη πολυτέλεια για έναν μεγάλο αριθμό οπαδών», αναφέρεται στην επιστολή, η οποία είναι γραμμένη στα ιταλικά και στα καταλανικά.

«Ο σύλλογός σας υπήρξε πάντα μοναδικός στο ποδόσφαιρο για την αξιοπρέπεια που έχει επιδείξει εντός και εκτός γηπέδων. Δείξτε μας για μία ακόμα φορά ότι είστε κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι θα εξετάσετε αυτό το αίτημα”, τονίζει ακόμα η Il Romanista.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε ξεσπάσει «πόλεμος» τιμών ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σεβίλλη, με την ισπανική ομάδα να κοστολογεί στα 100 ευρώ το φθηνότερο εισιτήριο για τους Άγγλους οπαδούς στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τους 16 του Champions League, και τη Γιουνάιτεντ να απαντά αποζημιώνοντας τους οπαδούς της και χρεώνοντας τα ίδια ποσά για τους οπαδούς της Σεβίλλης στον επαναληπτικό του Ολντ Τράφορντ.