Το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων ζητάει προσωπικό

Την πρόσληψη βοηθητικού προσωπικού για την κάλυψη κενών θέσεων ζητάει το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Ανατολικής Αττικής, για τις μονάδες κλειστής περίθαλψης που λειτουργούν στους Δήμους Γλυφάδας και Μελισσίων.

Θα προσληφθούν για 12 μήνες τέσσερις βοηθοί νοσοκόμων ΔΕ και επτά τραυματιοφορείς ΥΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών, να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν και να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

Για την ειδικότητα ΔΕ βοηθών νοσοκόμων απαιτείται α) άδεια άσκησης επαγγέλματος Βοηθού Νοσηλευτή και β) πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος Μέσης Τεχνικής Επαγγελματικής Νοσηλευτικής Σχολής (ΜΤΕΝΣ) ή ειδικοτήτων Βοηθών Νοσηλευτών ή Βοηθών Νοσοκόμων ή Νοσηλευτικής ή Νοσηλευτικής Τραυματιολογίας (Βοηθός Τραυματολογίας Ορθοπεδικής) ή Νοσηλευτικής Χειρουργείου ή Νοσηλευτικής Ογκολογικών Παθήσεων (Ειδικής Νοσηλευτικής) ή Νοσηλευτικής Μονάδων Εντατικής Θεραπείας ή Νοσηλευτικής Ατόμων με Ψυχικές Παθήσεις, δευτεροβάθμιας ή μετα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι τραυματιοφορείς θα πρέπει να διαθέτουν Απολυτήριο Τριτάξιου Γυμνασίου ή Απολυτήριο Δημοτικού Σχολείου (για υποψηφίους που έχουν αποφοιτήσει μέχρι το 1980) ή Ισοδύναμο Απολυτήριο τίτλο Κατώτερης Τεχνικής Σχολής τουΝΔ. 580/1970 ή Απολυτήριο τίτλο Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του άρθρου 1 του Ν. 2817/2000.

Το επικουρικό προσωπικό κατά τον χρόνο απασχόλησής του είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισκύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου των ίδιων φορέων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στο γραφείο προσωπικού της υπηρεσίας, οδός Λεωφόρος Βουλιαγμένης & Ελ. Βενιζέλου Ελληνικό (εντός πρώην Αμερικανικής Βάσης, κτίριο 232, ΤΚ 16677) ή να την αποστείλουν ταχυδρομικώς με απόδειξη.