Στη Μάντοβα της Ιταλίας ξέρουν από Vespa!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Vespa Word Days, που πραγματοποιήθηκαν από 12 έως 15 Ιουνίου στην Μάντοβα της Ιταλίας. Πρόκειται για τη σημαντικότερη παγκόσμια συγκέντρωση ιδιοκτητών και αναβατών Vespa, η οποία διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Η φετινή φιέστα ήταν η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί έως τώρα, καθώς συμμετείχαν 310 Vespa Clubs από 32 χώρες, ενώ υπολογίζεται ότι 10.000 Vespisti πήραν μέρος, μερικοί εκ των οποίων ταξίδεψαν έως και 3.000 χλμ.

Οι εκδηλώσεις, πλαισιώθηκαν από τα εγκαίνια του MotoPlex, του νέου concept store για τον Όμιλο Piaggiο. Όλοι οι φίλοι της Vespa ήταν καλεσμένοι, ενώ ανάμεσά τους βρέθηκαν και οι αναβάτες της αγωνιστικής ομάδας της Aprilia, Marco Melandri και Sylvain Guintoli, απευθείας από την πίστα της Sepang, στην οποία πήραν μία πειστικά διπλή νίκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Το MotoPlex, αποτελεί το πρώτο concept store του Ομίλου, το οποίο απευθύνεται σε όλους τους λάτρεις των 2 τροχών και ουσιαστικά αποτελεί μία προεπισκόπηση για το πώς θα μοιάζουν τα σημεία πώλησης του Ομίλου, μέσα στα επόμενα χρόνια, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο.

Αξιόλογη όπως πάντα και η ελληνική συμμετοχή, με τη δυναμική παρουσία των Vespa Clubs από όλη την Ελλάδα. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την τελετή παράδοσης του Vespa Trophy.

To Vespa Club από το Pordenone ήταν αυτό που κέρδισε τον τίτλο, έχοντας επισκεφθεί τα περισσότερα Piaggio Check Points και έχοντας τη μεγαλύτερη παρέα από Vespa.

Το ραντεβού των απανταχού Vespisti, ανανεώνεται για το 2015, στην Κροατία, αυτή τη φορά.

Σχετικά Tags
Vespa