O Valentino Rossi σε αγώνα αντοχής με αυτοκίνητα

Ο σταρ του MotoGP, Valentino Rossi, καταφέρνει να συντηρεί την παρουσία του στην πρώτη γραμμή των ειδήσεων του μηχανοκίνητου. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για κάποια εξέλιξη στο σκηνικό των μεταγραφών, αλλά για τη συμμετοχή του σε αγώνα αντοχής με αυτοκίνητα.

Ο Ιταλός θα επιστρέψει πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari για τη δεύτερη συμμετοχή του σε αγώνα του Blancpain Endurance Series, που θα γίνει στην πίστα του Nurburgring, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Rossi θα μοιραστεί την οδήγηση στον τρίωρο αγώνα με τον κολλητό του φίλο, Alessio 'Uccio' Salucci. Η Ferrari 458 Italia της ομάδας Kessel Racing με το νούμερο 46, θα συμμετέχει στην κατηγορία Pro-Am ελπίζοντας μία καλύτερη εμφάνιση από την πρώτη τους συμμετοχή στο θεσμό.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στα MotoGP με τον 'Uccio' είχαν ξεκινήσει από τη 10η θέση στον πρώτο αγώνα, για να τερματίσουν μόλις 18οι. Οι συνθήκες στον πρώτο εκείνο αγώνα του θεσμού ήταν εξαιρετικά δύσκολες από την καταρρακτώδη βροχή που έπνιξε την πίστα της Monza, στα μέσα Απριλίου…