Καταδικάζει την επίθεση του Μίχελ σε δημοσιογράφο ο ΠΣΑΤ

Καταδικάζει την επίθεση του Μίχελ σε δημοσιογράφο ο ΠΣΑΤ

Απειλές σε βάρος ρεπόρτερ ευρισκόμενων στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας καταγγέλλει ο Σύνδεσμος

Την επίθεση του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, στον δημοσιογράφο της Nova Μανώλη Βογιατζάκη, εντός του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας, καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου, με αφορμή γεγονότα που συνέβησαν την Κυριακή (11/3) στο γήπεδο της Τούμπας και τον αγώνα ΠΑΟΚ -ΑΕΚ, καταδικάζει απερίφραστα και κατηγορηματικά την επίθεση του τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ εναντίον του αθλητικού συντάκτη και μέλους μας Μανώλη Βογιατζάκη, εντός του αγωνιστικού χώρου όπου και ευρισκόταν ως ρεπόρτερ του συνδρομητικού τηλεοπτικού καναλιού NOVASPORTS, καθώς επίσης και τις απειλές που δέχθηκαν άλλοι συνάδελφοι μας, ευρισκόμενοι στα δημοσιογραφικά θεωρεία για την εκτέλεση των καθηκόντων τους, πριν επέμβει η Αστυνομία.

Η ελευθερία της εργασίας και η προστασία των ανθρώπων της ενημέρωσης αποτελεί για τον ΠΣΑΤ αδιαπραγμάτευτο κανόνα στην άσκηση των καθηκόντων τους και την υπηρεσία της απρόσκοπτης ενημέρωσης.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να πράξουν ότι είναι απαραίτητο, προς την κατεύθυνση αυτή, προς την οποία ο Σύνδεσμος μας είναι μόνιμα προσανατολισμένος και έτοιμος να συνδράμει με κάθε τρόπο».

Παρακαλούμε περιμένετε ...