ΠΟΣΠΕΡΤ: Δικαιοσύνη για τις 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA

ΠΟΣΠΕΡΤ: Δικαιοσύνη για τις 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA

«Καλούμε το ΕΣΡ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων»

Να λάβει μια απόφαση που θα θεραπεύσει την αδικία-όπως  τη χαρακτηρίζει- και να αποδώσει δικαιοσύνη στις 420 οικογένειες των εργαζομένων του MEGA, απευθύνει η ΠΟΣΠΕΡΤ στο ΕΣΡ

Παράλληλα, καλεί την κυβέρνηση «να λάβει πρωτοβουλίες», ώστε εκείνοι να καλυφθούν «ηθικά, νομικά, πολιτικά και εν τέλει ουσιαστικά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει πρωτοβουλίες, ώστε να καλυφθούν ηθικά, νομικά, πολιτικά και εν τέλει ουσιαστικά οι εργαζόμενοι του MEGA. Καλούμε το ΕΣΡ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους κατάπτυστες επιστολές - προτάσεις και να λάβει αυτήν την απόφαση που θα θεραπεύσει την αδικία, θα αποδώσει δικαιοσύνη με πραγματική λύση στην τραγωδία που ζουν εδώ και δύο χρόνια 420 οικογένειες χωρίς αυτά που δικαιούνται. 420 οικογένειες για τις οποίες σήμερα ο εντολοδόχος ΣΚΑΪ όχι μόνο δεν "σκάει" αλλά με την "παρέμβασή" του θέλει να τις πετάξει στον Καιάδα της ανεργίας και της δυστυχίας.

Η χρονική στιγμή αυτής της έκρηξης θράσους, υποκρισίας και αναλγησίας, συμπίπτει με αυτήν που διαφαίνεται κάποιο "φως στο τούνελ", κάποια ελπίδα για λύση στο δράμα των 420 εργαζομένων του MEGA, κάτι που φυσικά θα βλάψει την ευαίσθητη στον ανταγωνισμό τσέπη του μιντιάρχη - "δεξιού ψάλτη" της ΝΔ και "ιεροκήρυκα" των μνημονίων.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τους συναδέλφους του MEGA και κάθε προσπάθεια που γίνεται προς τη θετική κατεύθυνση. Είναι δίπλα και μαζί στον δίκαιο αγώνα τους, εμποδίζοντας κάθε "ανθρωποθυσία" στον βωμό του ανταγωνισμού, του κέρδους και των πολιτικών σκοπιμοτήτων που επιδιώκει η φαύλη μιντιακή ολιγαρχία».

Παρακαλούμε περιμένετε ...