Παρεμβαίνει ο εισαγγελέας για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του Mega

Παρεμβαίνει ο εισαγγελέας για τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του Mega

Μισθοί αλλά και ασφαλιστικές εισφορές στο επίκεντρο της έρευνας

Εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλίας Ζαγοραίος για το θέμα των δεδουλευμένων των εργαζομένων του Mega. Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι ανακοινώσεις της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, η οποία έκανε λόγο για «εμπαιγμό των εργαζομένων του Mega».

Στο στόχαστρο της έρευνας θα τεθεί το ζήτημα των δεδουλευμένων των εργαζομένων καθώς και αυτό των ασφαλιστικών τους εισφορών.

Σχετικά Tags
MEGA
1
σχόλιο
  1. avatar ΓΟΡΓΙΑΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ

    Ως μέτοχος της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. στην ιδιοκτησία της οποίας είναι ο τηλεοπτικός σταθμός ΄΄ Mega Channel΄΄ , έχοντας υπ΄όψιν αφ΄ενός μεν σχετικά δημοσιεύματα του τύπου και του διαδικτύου - τα οποία κάνουν τις τελευταίες μέρες συνεχείς αναφορές στα πρόσφατα γεγονότα και στις ανατροπές στην υπόθεση του MEGA CHANNEL καθώς και στην ύπαρξη ενός πιθανού ΄΄προμελετημένου εγκλήματος΄΄ - , αφ΄ετέρου δε την ύπαρξη διαχρονικά αρκετών σκανδάλων που φέρονται να έχουν μέχρι σήμερα διαπραχθεί από πολλούς οι οποίοι εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στην υπόθεση του MEGA CHANNEL , κατέθεσα στις 15.1.2018 σχετική αναφορά μου στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου , ΖΗΤΩΝΤΑΣ να διερευνηθεί άμεσα και να καταλογιστούν ποινικές ευθύνες - αν διαπιστωθεί ότι υφίστανται - σε αυτούς οι οποίοι με τις μέχρι σήμερα ενέργειές τους , χειρισμούς και πράξεις τους , φέρονται να έχουν διαπράξει σοβαρά ποινικά αδικήματα με ενδεχόμενο δόλο , προξενώντας σοβαρές ζημιές στους μικρομετόχους της εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., στους 420 εργαζομένους του τηλεοπτικού σταθμού Mega Channel κλπ .
    Γοργίας Εμμ. Ψυλλάκης

Παρακαλούμε περιμένετε ...