Βίντεο όπου ρίχνει μπουνιά στο logo του CNN δημοσίευσε ο Τραμπ

Βίντεο όπου ρίχνει μπουνιά στο logo του CNN δημοσίευσε ο Τραμπ

Το βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος

Ένα χιουμοριστικό βίντεο – μοντάζ όπου παρουσιάζεται ο Ντόναλντ Τραμπ να ρίχνει μια μπουνιά στο logo του ειδησεογραφικού δικτυού CNN δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Twitter ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο Τραμπ να ρίχνει μπουνιά σε έναν άνδρα, στο πρόσωπο του οποίου υπάρχει το λογότυπο του CNN. Στη συνέχεια εμφανίζεται ένας τίτλος στην οθόνη που γράφει «FNN Fraud News Network» (δηλαδή δίκτυο των ειδήσεων – απάτη), με τα χρώματα και το φόντο του λογότυπου του CNN.

Το αρχικό βιντεοσκοπημένο υλικό προέρχεται από μια εμφάνιση του Ντόναλντ Τραμπ, το 2007, στο World Wrestling Entertainment's WrestleMania, όπου ο νυν Αμερικανός πρόεδρος χτυπούσε τον επικεφαλής της διοργάνωσης, Vince McMahon.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ο πρόεδρος των ΗΠΑ τα βάζει με τον Τύπο και τα ΜΜΕ. Ήδη από την προεκλογική του εκστρατεία κατηγορούσε τα μίντια ως «εχθρό του Αμερικανικού λαού» και συχνά καταγγέλλει ειδήσεις που βγαίνουν στη δημοσιότητα ως fake news.

Βεβαίως το βίντεο αυτό για το CNN, περνά την κόντρα του Αμερικανού προέδρου με τον Τύπο σε άλλα… επίπεδα.

Ο Τραμπ που κάνει διακοπές στο σπίτι του στο Bedminster του New Jersey, στη διάρκεια εκδήλωσης προς τιμήν των βετεράνων του αμερικανικού στρατού στο Kennedy Center κατηγόρησε τα μίντια ότι προσπάθησαν να του κλείσουν το δρόμο προς το Λευκό Οίκο.

Η αντίδραση του CNN ήταν άμεση. Όπως τόνισε εκπρόσωπος του δικτύου: «Είναι μια θλιβερή μέρα όταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προτρέπει σε βία ενάντια στους ρεπόρτερ. Προφανώς, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς είπε ψέματα όταν ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος δεν ενθαρρύνει τέτοιες συμπεριφορές. Αντί να ετοιμάζεται στο ταξίδι του στο εξωτερικό, την πρώτη του συνάντηση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, τα προβλήματα με τη Βόρεια Κορέα και το νομοσχέδιο για την υγεία, επιδεικνύει εφηβική συμπεριφορά που ευτελίζει το αξίωμά του. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειάς μας. Ώρα να αρχίσει κι αυτός να κάνει τη δική του».