Στράτος Τζώρτζογλου για τον γάμο του: «Οι εραστές για να πάρουν φωτιά πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης»

Στράτος Τζώρτζογλου για τον γάμο του: «Οι εραστές για να πάρουν φωτιά πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης»

«Εννοείται ότι περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έρωτα», είπε ο ηθοποιός

Για την κρίση στο γάμο του μίλησε μεταξύ άλλων ο Στράτος Τζώρτζογλου στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time. Ο ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Σοφία Ραυτοπούλου για την πρόσφατη εξομολόγησή του γύρω από την κατάθλιψη που αντιμετώπισε τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούν για τον ίδιο και τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα.

«Η σύζυγός μου πέρασε μεγάλο λούκι με την κατάθλιψή μου, στεναχωρήθηκε πολύ, δεν μπορούσε να βλέπει τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και ήταν λαμπερός, υπέροχος, μέσα στις διακοπές και στην τρέλα… ξαφνικά να έχει γίνει άλλος. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη για τα δύο χρόνια που μου στάθηκε», δηλώνει ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Έχω υποστεί πολλά χρόνια να ακούω ψευδείς πληροφορίες γύρω από το άτομό μου. Κάνουν την τρίχα τριχιά», απαντά ο ηθοποιός σε ερώτηση για τις φήμες χωρισμού με τη Σοφία Μαριόλα.

«Πήγα διακοπές το Πάσχα στην Κρήτη και, επειδή η Σοφία δεν έκανε όλες τις διακοπές γιατί πήγε στη μητέρα της που είχε ένα ατύχημα στα πόδια, έγραψαν ότι χωρίσαμε, γιατί βγάλαμε φωτογραφίες σε διαφορετικά μέρη. Φαντάσου τι θα γραφτεί φέτος που δεν θα κάνουμε καθόλου διακοπές μαζί», διευκρινίζει ο Στράτος Τζώρτζογλου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Εννοείται ότι περάσαμε κρίση στη σχέση μας, είναι μέσα στη λογική του έρωτα. Οι εραστές, για να πάρουν φωτιά, πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, για να ζητήσουν να ξαναβρεθούνε», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.