Ναταλία Γερμανού για Μαρία Αντωνά: «Όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον “εκθέτει”, εκτός αν το συμφωνήσανε»

Ναταλία Γερμανού για Μαρία Αντωνά: «Όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον “εκθέτει”, εκτός αν το συμφωνήσανε»

«Θα της είπε καλά έκανες μωρό μου ή ότι δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούμε αν βγήκαμε δύο φορές;»

Το ειδύλλιο που φημολογείται πως υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και στη Μαρία Αντωνά έπεσε στο τραπέζι της συζήτησης του «Καλύτερα Δε Γίνεται». Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε στους πρωταγωνιστές και ότι δεν υπήρξε διάψευση από καμία μεριά ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Το highlight το είπε η Κατερίνα Καινούργιου ότι βρίσκει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα την ιδέα ενός τηλεοπτικού διδύμου Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά ντουέτο. Ήταν σαν να το παρομοίασε με τις παλιές εποχές που ήταν ο Λιάγκας με τη Φαίη, ότι σαν να είναι η επόμενη εποχή ο Γιώργος με τη Μαρία. Η Μαρία ήταν σε πολλά πάνελ. Κατ’ αρχήν δεν νομίζω ότι ο Γιώργος μπλέκει ποτέ τα επαγγελματικά με τα προσωπικά του, αν υποθέσουμε ότι τα προσωπικά ισχύουν. Άλλο η σύζυγος, το στεφάνι» δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Για τις απαντήσεις που έδωσε η Μαρία Αντωνά στην κάμερα συνέχισε η Ναταλία Γερμανού: «Άρα, δεν ήθελε να το κόψει. Η απάντηση δεν διαψεύδω ούτε επιβεβαιώνω, η οποία είναι μία έμμεση επιβεβαίωση… Θα της είπε καλά έκανες μωρό μου ή ότι δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιούμε αν βγήκαμε δύο φορές; Γιατί είπε ότι είναι μοναχικός ο βίος; Γιατί να μην πει πως είναι μοναχικός μέχρι να πάψει να είναι; Εγώ αυτό θα έλεγα να θα ήθελα να αφήσω μία αιχμή.

Απλά θα πω κάτι για να το κλείσω, ότι επειδή εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ πάρα πολύ τον έρωτα και να είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι και το λέω μέσα από την καρδιά μου και το τονίζω, αλλά θεωρώ ότι, όπως δεν μας αρέσει όταν ένας άντρας αφήνει υπονοούμενα κι αιχμές για μία σχέση του με μία κυρία είτε είναι φρέσκια είτε κρυφή… Δεν λέμε ότι ένας κύριος δεν εκθέτει μία κυρία; Και το λέω εγώ πιστέψτε με που κι αν δεν έχει κάνει ο Γιώργος την προσωπική μου ζωή φύλλο και φτερό. Το ίδιο ισχύει και με μία γυναίκα ότι όταν έχει σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον «εκθέτει», εκτός αν το έχουν συμφωνήσει. Αν δεν το έχουν συμφωνήσει, να είναι οι δύο πλευρές στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν μιλά ο ένας, δεν μιλά κι ο άλλος».